| littleladybug a întrebat:

Curand avem banchetul de sfarsit de clasa a 8-a si domnul diriginte m-a pus sa fac niste invitatii pentru profi. Imi puteti da niste texte dragute pentru invitatii? Va rog!

6 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

"Domnule profesor/doamna profesoara cutarescu, elevii clasei a 8-a...va invita sa luati parte la petrecerea organizata de noi. Va multumim, bla blawhistling
Sper ca te-am ajutat, nu mi-a venit altceva mai bun in minte.

| PureCherry a răspuns:

Buna!

Când trec anii, amintirile sunt frumoase... Întotdeauna readucerile aminte din cei mai frumosi ani ai copilariei si adolescentei sunt pline de melancolie. Fie ca acesti ani sa ramana nu doar ca o clipa trecatoare!

Multumim, domnilor profesori, pentru ca ne-ati luminat mintea si sufletul!"

Cam atat daca mai stiu iti trimit!

Te pup!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profund respect si adanca recunostinta celor care, cu daruire, speranta si competenta ne-au indrumat zborul spre lumina cunoasterii si spre vis. Ne-am simti foarte onorati sa ne fiti alaturi, in ziua de la ora unde va avea loc banchetul de absolvire a clasei a8a.

Va asteptam cu drag, colectivul clasei a 8 ad b a c:d si profesoara lor diriginta

Alte răspunsuri
| madymj a răspuns:

Pai o invitatie frumoasa este cam asa:
In coltul din dreapta sus scrii Locul si data cum ar fi (Bucuresti, 20 iunie 2012).
In partea din stanga sus scrii scoala cum se numeste, dupa scrii Clasa VIII-a si scrii si numele profesorului.
Dupa incepi: pui titlu (de exemplu directorului) si spui titlu Stimate domn director,
Clasa VIII-a din Scola (spui numele scolii) are deosebita onoare de a va invita sa participati la banchetul sfarsitului de gimnaziu.
Banchetul va avea loc...(cand ex: vineri 20 iunie 2010) ora... (ex:14:00). In speranta ca nu veti refuza aceasta onoare, va multumim anticipat!
In dreapta jos in colt scrii....Cu stima, colectivul clasei a VIII-a.
Sper ca te-am ajutat, funda?