| :X:X a întrebat:

Buna big grin am cateva intrebari :
1este o rusina sa bati un baiat chiar daca esti fata?
2 e rau sa fii nebuna? mersi mult :**:

Răspuns Câştigător
| kytty a răspuns:

Bunahappy

1-daca merita da!laughingpentru ei nu e o rusine sa bata o fata?laughing

2-depinde in ce sentlaughingdaca esti o fire crazy gen happy mereu, pusa pe glume bla-bla-bla e ok

3 răspunsuri:
| TabooR a răspuns:

Variana 1 nu este o rusine pentru tine din potriva pentru el ca a fost batut de o fata bravo si 2 amintestemi sa nu te supar niciodatalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Depinde de varsta. In perioada copilariei, mai poti vedea asemena intamplari care te amuza. Dupa 17-18 ani, arata chiar josnic.
2. Daca prin,, nebuna`` intelegi sa faci gesturi iesite din comun, nu, niciodata nu este rau sa ai putin adrenalina in tine(dar trebuie sa stii s-o controlezi).

| Angiutssa a răspuns:

1.Chestia cu baietii.si eu ma bat cu baieti, dar mai mult ne racaim, ne ciondanim, e un fel de joaca.Cred ca majoritatea baietilor ar putea sa ma bata daca ar vrea, dar cum am spus, noi doar ne jucam.Stii si tu ca exista tot felul de exclamatii tampite dupa ce o fata ii da o palma unui baiat, gen:"Uuu. te-a batut o fata!"Oricum, cred ca un baiat si-ar simti orgoliul ranit mai mult daca l-ai bate la poker, nu intr-o confruntare fizica.
2.Depinde si in ce sens. Daca esti in sensul propriu, adica nu te duce mintea prea bine. e rau. Daca esti mai nonconformista si poate chiar extravaganta intr-un mod in care sa nu deranjezi. e ok.Si eu imi spun de multe ori ca sunt nebuna.in sensul ca fac niste chestii mai ciudate, mai neobisnuite.
Hugz[>big grin