Nu stiu de ce te uiti la asa ceva, a fost un criminal in serie, din cate stiu a omorat vreo 17 persoane, a avut violuri, si mai multe, dar e american nu va veni pana in Romania pentru ca ai privit tu acel video.
Degeaba incearca sa spuna in video ca nu ai nici o sansa in fata lui si ca vine dupa tine, asta nu se va intampla stai linistit/a, el nu mai traieste, el a fost inchis pana la urma si pe 28 noiembrie 1994 colegul lui de celula l-a batut pana l-a omorat.
Poate vine dupa ea mort
Nu mai speria lumea, stai cuminte
stau cuminte
Sunt multi criminali in America. Si Jeff The Killer e o prostie daca ar fi real ar fi existat inainte de povestea asta.
A existat, dar dupa moartea lui au aparut legende si chiar si un anime care ii poarta numele. Cu toate astea, a omorat multe persoane dar arata ca un tocilar, nimic de speriat la el ca infatisare. Nu stiu de ce s-au facut legende pe seama lui, pentru ca au fost alti criminali mult mai celebrii decat el, na.
Nu mai te uita la filme horror sau ce-ai făcut tu. Şi adresa IP se află uşor. Nu mori. Stai calm.
E timpul sa te uiti la o comedie. Nu este recomandat sa te uiti la chestii urate noaptea. Ai patit-o pe pielea ta. Treci pe comedii ca sa ti se acopere imaginile urate din creier.
~Roxetta
Nu te teme Domnul te va pazi nu crede tot ce vezi nu o sa patesti nimic gandeste-te ca ai un pazitor deasupra ta
JeffRider93 întreabă: