| Victoria_8725 a întrebat:

big grin
As vrea sa slabesc un pic si eu.thinking
Ce ar trebui sa fac?big grin
Ce sa mananc si cat... ce exercitii trebuie sa fac?
Avand in vedere ca am 13 ani.big grin

Răspuns Câştigător
| Yukidaruma a răspuns:

Deci alinmentatia sa zic asa depinde la ce o ra o iei, seara poti bea un ceai sau un suc de postocale sau limonda (dar facute de tine lastorcator laughing), am citit undeva ca mesele intr-o zi nu trebuie sa depaseasca 1000 de calorii, deci poti consuma alimente cu cat mai putine calorii, nu uita : mesele mici si dese,winking, iar la partea cu exercitiile depinde unde vrei tu sa dai jos, daca vrei sa dai din burtica sa zicem poti face niste abdomene sau genoflexiuni (nu cred cam scris bine :_?), daca esti ma lata in partea de jos la picioare poti face din astea gen bicicleta, sau ridici picoru apoi il pui jos iar il ridici il pui jos iar (nu mai stiu cum se numeau exerctiile alea), sper ca ti-am fost de folof si succes in mica ta cura de slabitwinking

4 răspunsuri:
| LOllyp a răspuns:

Sa faci in fiecare seara 100 de abdomene si sa mai reduci cat de cat mancareabatting eyelashes.

| UPSsss a răspuns:

Incearca sa elimini carbohidratii din alimentatie sa nu sari peste mese si dupa ora 6 sa nu mai mananci nimic. sport poti face din toate important este sa arzi caloriile pe care le asimilezi pe parcursul zilei

| JajaAliensHere a răspuns:

Buna big grin Poti incerca ceaiuri de slabit. Au rezultate foarte bune.

| nicoleee30 a răspuns:

Incearca sa renunti la paine sau doar dimineata o felie,sa manci la micul dejun cereale cu lapte, la pranz ceva care contine si legume iar seara o salata sau un iaurt(adica ceva usor de tot ) iar ca gustare poti incerca fructe mai ales ca ii vara si le gasesti din belsug happy Iar ca miscare poti incerca sa te plimbi pe jos mult, mult sau cu bicicleta o ora sau 2 /zi sau sa sari coarda.Dar cel mai bine ca miscare ii sa mergi la piscina pentu ca ii vara si inotul te ajuta ff mult sa slabesti:X