Nu mi se pare prea buna idee asta...am avut si eu suvite cu violet cu gentiana...ba chiar si cu albastru de metin, dar violetul iese un fel de negru...doar la soare e spre mov si albastrul iese un verde naspa.
Te duci frumos in baie, si intr-un castron solutia si apoi il intinzi pe par in ce locuri vrei tu...eu te sfatuies ca intinzi cu mana, iese mai bine si daca nu vrei sa te chinui apoi sa te speli pe maini, sa folosesti manusi.
Ai grija cum mazgalesti prin baie. Se curata greu...
Succes si distractie placuta!
Sincer? Nu te-as sfatui sa faci asta. Nu ai vazut ca este o metoda pe care o prefera babutele? Nu stiu la voi, dar la mine in oras toate babutele sunt ori mov ori albastre in cap. Si plus ca nici nu cred ca iti va iesi un rezultat frumos. Zic sa nu te risti Pupici
Doar daca esti deschisa la culoarea parului merge pentru ca acel violet este doar pentru a colora parul nu al vopsi. deci nu prinde pe culoarea patului inchis doar pentru par blond
Daca esti blonda si vrei ssuvite mov: iei violetul de gentiana in pui intr/un castron si cu un pic de vata il intinzi pe suvita il lasi jumatate de ora vezi tu pana se face mov si apoi te speli dar ai grija sa nu se intinda pe tot parul. bafta
Daca ai parul de culoare deschisa o sa se vada movul, daca este de culoare inchisa o sa trebuiasca sa-l decolorezi putin, cu apa oxigenata cel mai bine, pe urma pui in apa doar 3 picaturi de violet de gentiana, alegi suvitele si le dai doar pe ele trebuie sa te ajute cineva va fi greu la cele de la spate.