| bebyka_5746 a întrebat:

Bunabig grin ce mai faceti? ma rog...sa trec la subiect asi cam vrea sa fiu cu un baiat si imi este cam rusine sa ii spun cum pot sa ii spun dar s-a cam ocolesc intrebarea "Vrei sa fi cu mine?" si nu vreau sa pun pe mineni sa vorbeasca cu el ca asa am facut o data sh... Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Poii, poti sa o iei oarecum in gluma prima data si sa fii de gasca cu el.Il intrebi oarecum asa intr-un fel amuzant ce parere are despre tine si daca zice ca te place sau ceva de genu arati putin interes si ceri oarecum mai mute detalii. Poti sa ii zici ca u ai o parere destul de buna despre el(sa nu ii zici din prima ca il placi), il faci sa se roseasca asa putin, si vezi ce reactie are dupa.Ideea e ca inainte de a vorbi asta cu el trebuie sa va apropiati mai mult si sa vada ca esti de gasca. Dupa, totul vine de la sine.Baftaa:*:*:*Fundita?:d

4 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Deci. Incearca sa mergeti intr'un loc mai restas, si spune-i asa:
Hei. deci ma tot gandeam cum sa-ti zic, adica sunt fata si poate ca o sa-ti para o prostie, dar te plac foarte mult si. vreau sa te intreb dada vrei sa fim impreuna?blushing daca nu vrei, inteleg, nu e nicio problema, dar asta e alegerea ta.
sper sa-ti fie de folos.
pa, pa. :*

| alexandra_1890 a răspuns:

Hallo bebyka! ce poti sa faci...pai sunt multe lucruri pe care sa le faci...in primul rand incearca sa stai cat mai mult alaturi de el discuta cu el cat mai mult despre posibilitatea ca voi sa fiti impreuna a si foarte important este sa nu discuti cu el despre voi 2 atunci cand este inconjurat de prietenii lui! incearca sa ramaneti cumva doar voi 2 pentru ca discutia sa aiba un grad suprem de seriozitate! acestea fiind spuse te-am pupat":*

| tarzau a răspuns:

Priveste-l in ochi, zambeste-i cand il vezi.daca vorbeste cu tine, ii zambesti sau iti zambesti. Daca el nu se prinde, spune-i ca e mai bun decat ceilalti baieti(din anumite puncte de vedere sau din toate). Intreaba-l daca are prietena. daca-ti da ceva, atinge-i mana. Spune-i ca stii cum ai vrea sa fie prietenul tau:sa fieca el/sa arate ca el/sa semene cu el etc.

| AlexandruSmecheru2001 a răspuns:

Du-te pe langa el si fa-l sa te placa.Asa o sa te intrebe el.Succes! Funda?