| BeiiByiLuvYouu a întrebat:

big grin ce pot sa fac sa imi conving parintii ca voi invata mai bine de acum in colo daca ei au aflat ca am luat o nota de 3 si s-au suparat? va rog ajutati-ma! funda pentru cel mai bun si convingator raspuns:*

Răspuns Câştigător
| luciana200972 a răspuns:

Pai cred ca cea mai buna solutie este sa le dovedesti, pune-te in pielea lor 5 minute, tu ti-ai crede promisiunile? pune putin burtica pe carte, ia cateva note mari si incet i-si vor da seama ca a fost doar o greseala acea nota de 3. bafta multa

6 răspunsuri:
| mehanna2000 a răspuns:

Intai si intai ar trebui sa nu-i mai minti! Astfel ei nu vor mai trebui sa afle! Si al doilea...e foarte simplu : sa ai numai note bune!

| Alekzandra a răspuns:

Pai.e cam greu sa le recastigi increderea in timp scurt.Dar(chiar daca sunt inca de partea copiilor laughing)eu zic ca faptele nu vorbele le demonstreaza ca vrei sa inveti.Da mai multa atentie invatatului,respecta-i mai mult si straduieste-te,ambitioaneaza-te si nu invata doar pentru ei ci gandeste-te la tine, sa inveti pentru tine si atunci cand ai ambitie reusesti, cu convinsul lor prin vorbe eu zic ca inrautatesti mai tare situatia.
Sper ca te-am ajutat :X.Te pup si succes cu parintii big grin!

| Death2you a răspuns:

Deci cea mai buna metoda de ati convinge parinti ca vei invata mai bine este de a le castiga increderea, incearca sa iei o nota mare {10 de preferabil} la o materie anume. Sper ca se vor bucura sau fa ceva de exemplu sa te vada ttta ziua tocind cartile{sa te prefaci ca inveti[asta in cazul in care nu iti prea place:d]}alta chestie nu le mai cere nimic timp de cateva zile {sa iesi afara cu prietenii} fi un inger{copil cuminte} si le va trece. sper ca te-am ajutat la mine functioneaza:d))

| anyia a răspuns:

Sa stii ca e destul de nasol pentru un parinte sa auda chestia asta...
Adica ei au grija ca copii lor sa aiba tot ce-si doresc, iar in schimb vor rezultate bune la scoala. Probabil asta e si in cazul tau. Totusi, e normal ca uneori s-o dam in bara, pentru ca nimeni nu e perfect. Promite-le ca o sa repari greseala facuta, ca o sa inveti mai bine de acum in colo, te vor intelege. Totusi, ca sa-i convingi, invata si vino acasa cu o nota mai mare, si totul va fi ok. Multa bafta!

| Cici4Mici a răspuns:

Eu spun ca daca o sa iei o nota mai mare cum ar fi un zece s-au un noua poate se vor convinge ca o sa inveti mult mai bine decat acum. Sper ca o sa iei un 10 si o sa iti convingi parintii ca tu esti fata desteapta si nu fara minte. Sucees.

| virrus14 a răspuns:

Pai alexandra parintzi pe moment nu poti sa-i convingi dar demonstreazale in prima saptamana de scoala ca te-ai pus pe invatat si incearca sa iei cat mai multi de zece la raspunsurile orale...crede-ma tzio spun din proprie experientza