| JustMeKidda a întrebat:

Bunabig grin.Cum iti dai seama daca un prieten este adevarat? Pt ca nu mai stiu ce sa cred.Totul e ciudat.Multumesc anticipathappy.

Răspuns Câştigător
| KiSsRoSsE a răspuns:

Cred ca iti poti da seama daca un prieten este chiar adevarat daca:
- iti spune tot in fata fara sa ii fie teama ca te vei supara
-te sprijina in toate momentele grele si te ajuta de fiecare data cand ai nevoie
-te simti bine in preajma lui si intre voi nu exista sentimente de invidie/gelozie etc.
-iti da sfaturi intotdeauna.
etc.
Sunt multe alte lucruri dupa care iti poti da seama daca un prieten este adevarat sau nu.Dar cred ca este vorba de o problema intre voi daca te indoiesti de prietenia lui/ei.Cred ca cel mai bun mod de a rezolva asta e sa vorbesti direct cu el/ea si sa-i spui ce te framanta si ca ai vrea sa rezolvi asta pentru ca vrei sa va salvati prietenia. Succes. Sper ca te-am ajutat! Pupici kiss kiss kiss

| JustMeKidda explică (pentru KiSsRoSsE):

Multumesc mult! M-ai ajutat foarte mult si ai dreptate! Pupici si tie!:*:*:*

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prietenul la nevoie se cunoaște.
Pa, pa.

| JustMeKidda explică (pentru Legiuitoarea):

Se cunoaste la nevoie dar uneori el/ea poate sa te minta cu un zambet pe fata!oh go on

| SuneteDeChitara a răspuns:

Nu există prieteni adevăraţi.
Odată şi odată tot te va trada.

| anonim_4396 a răspuns (pentru SuneteDeChitara):

Numai aia care nu sunt in stare sa fie prieteni adevarati pentru nimeni zic ca nu exista prieteni adevarati.

| JustMeKidda explică (pentru anonim_4396):

Eu nu am zis ca nu exista prieteni adevarati! Dar sunt intr-un moment critic.Toti prietenii m-au tradat si mi-au spus toate secretele pe care eu le-am spus din toata inima.

| SuneteDeChitara a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e părerea mea.

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Îți spune tot adevărul în față.

| EuAli a răspuns:

E aproape de tine si la bine si la rau, nu isi bate joc de tine.
Sper sa-ti fie de folos si restul raspunsurilor!

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Îţi păstrează fiecare secret şi nu îl divulgă.
GooD Day!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt de acord cu Legiuitoarea, prietenul la nevoie se cunoaste, ceea ce rar mai întâlneşti.
Te pup!