Daca nu stii ce-i place ia-i ceva simbolic: o lumanare de craciun, o cana (pe care o umpli cu bomboane/ciocolatele), o carte, o ciocolata. sau incearca sa-l cunosti mai bine, sa afli macar culoarea lui preferata, sportul care-i place, ce muzica asculta, sau intreaba pe cineva in care ai incredere (ca sa fii sigura ca nu-i spune colegului... de fapt pana la craciun sigur toti o sa-si zica cui dau cadou, cel putin asa s-a intamplat la noi ).
Încearcă să'i »miroşi« stilul, iar dacă nu eşti sigură de ceea ce'i place în materie de modă, îi poţi lua un CD...de colinde!
Sau o carte, scrisă de un autor pe care el îl apreciază...
Succes!
Pai o geaca nu de firma daca nu ai posibilitati nu uita ca gestul conteaza(Poate pentru el nu inseamna prea mult depinde cum il cunosti)
Nororc!
Pai. gaseste si tu ceva simbolic. ceva de care sa isi aduca aminte ca e din anii de scoala. un bibelou sau un animalut de plus , cred ca o sa ii placa.
In aceiasi situatie ma aflu si eu:-s...Ma gandeam sa ii cumpar tot o bluza ceva, o cvolega mi-a zis sa ii iau un parfum ceva de la avon si inca vreo ceva Nu stiu c sa ii iau:-