Poi cum as reactiona.As fi trista dar as incerca sa i le explic parintilor ca il iubesc si si el ma iubeste, si ca nu vrea doar sa faca cu mine dragoste, ci chiar vrea un viitor! Daca nu sunt de acord, problema lor, pentru ca in dragoste si razboi totul e permis! Sa ai parte de iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Daca il iubesc si ma iubeste cu adevarat eu nu as renunta la el pentru nimic in lume.Parinrtii or sa inteleaga cand or sa vada ca nu e nimic de facut si ca noi ne iubim, asa ca as ramane in continuare cu el.
Sunt de parere ca parinti imi doresc intodeauna binele si stiu ce este mai bine pentru mine, in conditiile in care ei au trecut prin asa ceva, asa ca orice mi-ar cere eu as respecta.
Pai prietenu` meu e mai mare decat mine cu 5 animama a fost de acord, i`a placut de el de la inceput, tata la inceput nu si nu, nu i`a convenit nimic, da` nu i-am acordat atentie, am zis ca el si am facut ca mine logic. Abia aseara l-a cunoscut si tata si au vorbit de ale lor, e, l-a chemat sa faca sarbatorile cu noi, sa inteleg ca a acceptat si tata nu? Oricum daca tata nu ar fi fost de acord, chiar nu m`ar fi interesat nu as renunta asa usor la el tin foarte mult la el ca sa ascult de ce zice unu` si altu`...sau ce ar fi zis tata... ce`i al meu, al meu ramane:X
As incerca sa discut cu tine si sa le explic ce simt eu. Daca e o relatie serioasa si merita sa lupti pentru ea. Adu l acasa la ai tai sa il cunoasca poate de aia il resping, ca nu au apucat sa il cunoasca. Uneori chiar functioneaza asta. Nu e bine sa iti ascunzi relatia pentru ca pana la urma tot se afla si tot trebuie sa dai explicatii. Bafta!
SenZoru întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: