Treaba cu fumatu` nu. Sa nu incerci s il convingi sa numai fumeze pentru. ca o sa pari demodata si in plus daca o sa ai ocazia sa fi vreodata cu el o sa devi stresanta spunendu-i mereu "lasa tigarea"!
ASa. sa revenim, esti a 7a, deci trebuie sa ai si tu oleaca de tupeu. ai grija si mie pe a 7a mi-a placut un tip exagerat de mult, devenisem obsedata de el ( de`eram copil fara minte ) si prinsasem un oarecare drag de moaca lui. Imi placea atat de mult incat m-am dus la el si i-am cerut prietenia (asta e o prostie, o sa te faci de ras) . In fine dar partea buna a fost ca a acceptat . Dar am stat decat vreo 2 luni impreuna si sincer se purta ok cu mine. pana cand mi-a zis ca ii place de alta si m-a lasat balta . Eu zic, ca A al tau fiind pe a8a si punandu-ti "" pe mess, abordandu-te si tot ce mai face el pe la scoala, da dovada doar de faptul ca vrea sa fie placut (si placut de mai multe nu numai de tine). Tu incercand sa ii atragi atentia faci numai sa il indepartezi de tine. Inecarca sa numai tipi sa nu mai crizezi sa nu te mai dai mare, fa-te "mica" si stai la locul tau. Pe mess imprieteniti-va (iti zic eu din propria experienta ca daca ajungi sa ii fi amica si el incepe sa iti povesteasca amanunte din viata sa, e clara! ) E CLAra dupa maxim 2 saptamani te va saluta cu un pupic, trecand cu vederea ca sunteti amici. un pupic d-ala mai lung . o sa se ataseze atat de tare de tine incat o sa vrea sa fiti impreuna. Pe mess incearca sa nu-l mai interoghezi, incearca subiecte care te includ si pe tine, incearca sa nu te plangi la el doar in moentul cand crezi ca fata nu ai ce sa-i mai zici nu ai ce sa mai vorbesticu el. Plangandu te cu anumite motive la el, o sa te consoleze si asa o s a va apropaiti mai mult.
Lasa mi msj pe privat daca a mers treaba sau cere mi idul