| puffa_6346 a întrebat:

Bunabig grin este vb tot de acelasi baiat s-a int ceva groaznic: azi pe mess mi-a cerut nr de tel...si mi-a dat beep! cand am iesit pe afara i-am aratat celei mai bune prietene cine mi-a dat beep! mi-a loat telefonul si m-a intrebat daca i-am dat beep inapoi si i-am zis ca nu si i-a dat ea, nu am apucat sa ii povestesc cum s-a int! apoi a venit o alta prietena si s-a ras de el prin sms-uri de pe nr meu cum ca s-a indragostit de el ...blah blah!
acum ma gandesc ce parere si-a facut baiatul respectiv despre mine!
astept raspunsurile voastre! pup:*

5 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Iti dai seama ca se simte aiurea.asta daca el stie ca prietenele tale au facut misto de el. dar daca nu stie. el crede ca tu il placi.doar daca te ia in serios. dar ii poti zice ca erau niste prietene de`ale tale.si ca iti pare rau pentru ce s-a intamplat happy

| Emena a răspuns:

Pai daca a inteles.de ce te mai stresezi? mai vorbeste cu el, poate uita acest incident

| Rebecca a răspuns:

Spune'i adevarul. Prietenele tale nu te merita. Sunt niste nesimtite. Asigura'te ca ai anturajul potrivit.

| bluepuff a răspuns:

Fara suparare, daca esti proasta asa iti trebuie! daca ti-a luat tellu de ce nu l-ai luat inapoi? ce asteptai?winking in locu tau o jucam in picioare nu pentru ca luase tellu ci pentru beep si un sigur mesaj era de ajuns sa declanseze tot. Fata numai sta asa aiurea, fa-i ceva, te ia lumea de proasta si tu tot taci. Renunta si la alea, ca nu iti sunt prietene. Sunt ca niste insecte, trag la ce e mai bun si cand se termina pleaca... daca intelegiwinking.
Si de ce crezi ca te`ar consola? baietii cand se supara numai stau de asa ceva, fac urat? Mai explica-i odata, spune-i ca iti pare rau si gata.

| puffa_6346 explică:

Pai faza e ca i-am zis si mi-a zis pe mess ca si-a dat seama ca nu am fost eu! dar nu il cred zice asa doar ca sa ma consoleze pe minecrying