| marrr a întrebat:

Buna big grin.Eu cred ca am ceva la ochi sau nu stiu cum ca nu pot tine ochii deschisi la soare, lumina si nici la blitz. ii inchid.de la ce e si ce e? multumesc

Răspuns Câştigător
| zambareata a răspuns:

Stai linistita ca nu ai nimic...happy draga mea ochii sunt si ei sensibila iar daca lumina e puternica e normalhappy asa patesc si eu big grin stai linistita ca nu ai nimic:*

5 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

S-ar putea sa nu fie de la ochi, ci de la cap. Nu este neaparat o problema lucrul asta, dar daca vrei poti merge la medicul de familie si probabil o sa-ti dea trimitere sa faci o encefalograma. Foarte multe persoane au problema asta, dar nu e ceva grav, si eu cand stau mult timp la intuneric dupa ce ies afara si mai ales daca e si zapada, merg cu ochii inchisi aproape pana ma obisnuiesc cu lumina.hee hee

| gigiro a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa mergi la oftalmolog, poate ai nevoie de ochelari de protectie, din aceea fumurii.

| CosteaVlad a răspuns:

Iar lumina ca lumina, dar faptul ca clipesti la blitz cu siguranta nu e de la ochi...

| Smile<33.! a răspuns:

Ai ochi albastri?happy. ochii albastri sunt foarte sensibili... dar pentru orice eventualitate fa o vizita la doctorhappy!

| clo9ryna a răspuns:

Du-te la un oftalmolog si daca zice ca nu ai nimic la ochi consulta un alt medic poate ai ceva la cap