Buna!
Nu cred ca are ce sa rau sa fie. Adica, gandeste-te bine:
un preot este un trimis al lui Dumnezeu, deci ei nu prea savarsesc pacate cum ar venii, nu ar fi in stare sa te insele, sa te minta etc. Si in plus, asta e misiunea lor, sa aduca oamenii pe un drum bun. Ai putea sa iei acest lucru ca pe o dovada ca tine la tine si ca ii pasa de viitorul tau. Eu zic ca ar trebui sa-i dai o sansa, si cine stie poate nu o sa regreti. Si in plus, daca te lasi de fumat va fi foarte bine pentru organismul tau, asta daca nu vrei sa faci cancer la plamani.
O zi buna!
Pai daca el a spus ca vrea sa iti schimbe viata si te-a si sarutat asta clar inseamna ca tine la tine cu adevarat! Daca simti acelasi lucru urmeaza-l! Multa bafta! Apropo..."scoala de preoti" se cheama "seminar":d
Cred ca ar fi bine sa te apropii de el.cred ca iti vrea binele.te place si vrea ca tu sa te indrepti.nu-l refuza sunt putini oameni care ar mai face asa ceva...succes
Buna Kida :X Sincer mie mi se pare ca exagereaza putin avand in vedere ca te lasa sa ii pui pe tava toate durerile tale insa poate fi si o persoana buna care sa incerce sa te ajute vazandute intr-o stare atat de deprimata.Sincer imi pare rau de suferinta prin care ai trecut te inteleg sau cel putin imi imaginez nici eu nu as fi capabil sa trec peste o asemenea suferinta insa viata merge inainte si lucruri noi o sa ti se intample la fel cum este acesta, intalnirea unui baiat care pare perfect care pare persoana pe care sa iti alinti toate durerile. Insa un singur lucru stiu si acela e ca daca nu risti nu o sa castigi nimic. Si daca el se dovedeste a fi un mincinos tu incearca sa treci peste asta cu fruntea sus arata-i ca este un dispret pentru tine si ca nu merita o sansa la o viata mai buna insa daca se dovedeste a fi cine spune ca este vei duce o viata mai buna, palpitanta plina de incredere si dragoste
Twister09 întreabă: