In primul rand, felicitari ca esti atat de slaba (eu imi tot fac griji ca sunt grasa cu 48 de kg si 1. 53 m)!
Cel mai usor este sa te ingrasi, dar in primul rand trebuie sa fi hotarata sa te ingrasi, altfel va fi foarte greu sa mai dai jos.
Mananca mai mult si mai gras, cu multa paine, nu te abtine de la nimic, ia cat mai multe mese pe zi, mananca seara, un tip renunta la miscare, mananca multe dulciuri, dar doar ai grija sa nu te imbolnavesti incercand sa te ingrasi, eu zic ca la inaltimea si greutatea ta sigur arati foarte foarte bine!
Succes si sa ne spui daca ai reusit sa ajungi asa cum iti doresti!
Pupici:*
Wooww. daca as avea trupu` tau`...
O colega a inceput sa se ingrase cu niste pastile, zic ca functioneaza(adica la ea se vede rezultatu`)
Dc nu te duci la doctora(u) de familie, ea cred ca stie ce sa-ti spuna
Si depinde de organismu` fiecaruia acu`
Mananci foarte des si destul de multicel ...si cu raspunsul de mai sus nu sunt de acord... o sa iti dereglezi orgamismul
Te as sfatui sa faci o vizita la un supermarket, dupa ce te ai aprovizionat cu inghetata, ciocolata, cele mai caloriose produse, te inchizi in camera si incepi sa mananci gandindu te ca intr o zi vei ajunge supraponderala (daca asta te face fericita). Nu va inteleg, daca sunteti sanatoase si slabute va incomodeaza.Ar trebui sa va apreciati mai mult si sa lasati complexele la o parte!
Salut
exact in aceeasi siatuatzie sunt si eu
sincera sa fiu
l fel am 1. 68 si 52 de. kg:
multa carne
dupa ora sapte
si... cel mai bine e sa manaki cat mai des mai mult si repede
o sa te ingrasi ff repede
[eu am avut 48 de kg
si m-am ingrasat
si mai vrea...]
sport.
exercitiile sunt ff bune
si putina manacare de la mcd sau fast food
nu strica daca faci si exercitzi
sper sa ai noroc:X
Andrew-oricat /orice as manca ,tot nu ma ingras...
ma gandeam la niste pastile ceva