| yoannah a întrebat:

Bunabig grin
nu stiu cum sa incep... mai bine trec la subiectlaughing
e un baiat... o buunaciune de baiat il cheama david si nu stiu sigur cati ani are... dar ma roglaughing
Deci e fooooarte dragut si am fost "prieteni" (mai mult cunostinte) de cand eram micihappy
toate fetele pe vremea aia il placeau si nu stiu ce si mie mi se parea urat... prea excentric...
si acum:X este atat de dragut...
Si ceea ce ma enerveaza este ca a stat cu toate tarancileangry cu o garmada de fete urate... o prietena de-a mea cu un an mai mica ca mine... si nu pot sa zic ca este frumoasa... este doar draguta...
Ce sa-i zic? cum sa ma bag in seama? cum sa-l fac sa ma placa?big grin
Byye!big grinhappy
P. S.; Cand spun de "taranci" ma refer la fetele cu prea mult machij etc... numai ca sunt de la tara... nu fete simple si dragutestraight face

Răspuns Câştigător
| ing. a răspuns:

Fii tu insati.happyPai, trebuie sa-l faci sa se simta bine:vorbeste cu el, zambeste`i frumos, priveste`l intens.happy. Sa nu fii insistenta.
happykissSpune`i ca il placi.Pe mess sau printr`un sms, daca esti prea timida sa ii spui in fata. Dar inainte de a`i spune, imprieteneste`te cu el, plimbati`va.happy
kissPa`pa

17 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ah. Super baiat. Pentru ce sa te placa? Se vede ca esti de la oras cu oja pe unghii si rimel pe ochi.
Felicitari lui David, are cam aceleasi gusturi ca si mine la fete si stie ca simplitatea e cel mai frumos lucru la o fata.
Concluziile, le tragi tu...

| bonny a răspuns:

Fiecare relatia incepe cu o prietenie frumoasa

| Shery a răspuns:

Cristi are dreptate laughing auzi: Si ceea ce ma enerveaza este ca a stat cu toate tarancile cu o garmada de fete urate... o prietena de-a mea cu un an mai mica ca mine... si nu pot sa zic ca este frumoasa... este doar draguta...
cred ca esti o prietena foarte buna...cu asa prieteni, iti mai trebuie dusmani?! laughing
eu zic ca daca baiatul ala o sa te cunoasca vreodata cum esti in realitate, nu va sta in veci cu tine straight face
P. S. daca nu stiai, stupidele nu se scad de la punctaj laughing

| naya a răspuns:

rolling on the floor si as mai rade dar ma opresc aici.

| yoannah explică:

@SoftCristi:
Imi pare rau sa te dezamagesc da tot de la tara suntlaughing
Eu ma refeream la comportamentu ala de pitzipoanca de la tarawinking

| Shery a răspuns:

Scuze, am uitat sa zic...nici nefolositoarele laughing

| maryana5 a răspuns:

Spune-i replica 2009: " Daca-i fi un muc, m-as scobi mereu in nas" smug
il da gata sigur rolling on the floor

| yoannah explică:

@weirdo:
nu imi pasa... am dat nefolositor pentru ca nu mi-a folosit? probleme?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mda...ai ceva probleme. Asta se vede cu ochiul liber.

cami
| cami a răspuns:

laughing, inseamna ca sunt o taranca, aaa pardon (atunci nu sunt), ziceai de alea cu prea mult machiaj?
Sti de ce le zici asa? Fiindca esti invidioasa pe ele tongue TU, cu toate. accesoriile tale, nu l-ai putut atrage, insa "tarancile", da big grin

| Shery a răspuns:

Eu nu am pr, de tine in schimb nu sunt asa sigura laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce, daca o fata se machiaza e taranca, sau cum? dupa felul cum judeci oamenii, nici n-ai merita sa ti sa raspunda la intrebare.desi nu te cunosc, din exprimarea ta, inteleg de ce te ocoleste un baiat..."pitzi" rau...straight face

si cami are dreptate, cred ca te roade invidia, te crezi prea superioara, de aceea nu concepi ca alta fata sa fie aleasa in locul tau... urata atitudine...

| yoannah explică:

Bine... poate sunt invidioasa... sau poate ca sunt pitzi... si sa stiti k nu v-am rugat sa raspundeti la intrebare...
sau vreti sa spuneti ca voi sunteti perfecti?
n-ati judecat niciodata pe nimeni gresit?
nu ati jignit pe nimeni la furie?
nu prea cred
credeti-ma ca nu suntetistraight face
imi pare rau daca am jignit pe cineva dar cred ca toata lumea are momente din acestea.
multumesc oricum ca ati incercat "sa ma ajutati"
credeam k asta e rolul celor din TPU
cel putin eu n-am jignit pe nimeni.
multumesc oricumhappy
Byye!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fataaaaaaaaaaaaaa, esti extrem de labila.

| www a răspuns:

Deci toate tipele cu smokey eyes sunt niste tarancilaughing.
Sa nu mai spun de Marilyn Monroe, care se dadea mereu ca o taranca cu ruj rosu. sau Twiggy in tinerete ce taranca... cu cat rimel se dadea...ca taraniilaughing

A da si fetele simple nu sunt automat si dragutewinking.

| luzy a răspuns:

Inseamna ca nu te merita sincer, daca el se uita nu-mai la tzaranci...incearca sa intri in grupul lui de prieteni...cauta pe cineva care petrece zilnik timpul cu el...si imprieteneste-te cu el.Nu te duce direct la el`A buna cf, hai p afara` chesti de genu...toate la timpul lor.Vezi care cum e treaba, cu el...si pe urma dragi concluzia...sa stii si tuh ce ai de facut! tongue

| Marijuana a răspuns:

Ioana mama de ce mi se pare ca ai schimbat numele ca nu am reusit sa descifrez cine`i Davidlaughing)