Cum adica ai incercat sa nu mai pui la suflet si nu poti? Nu exista nu pot. Exista nu vreau. Exista lipsa de vointa. Exista vulnerabilitate. Dar nu pot nu exista
Ce zici de asta? Rudele nu ti le poti alege dar prietenii da.Asa ca, daca te barfesc de ce mai sunt prietenele tale? Fa-ti altele, iarta-le pe ele si lucreaza mai mult la increderea in tine
Buna!
In primul rand alea nu sunt prietene! Prietenele nu fac asa ceva.
Ele cred ca stau cu tine numai asa...sa se afle in treaba sau cand nu au ce face
Dupa parerea mea ar trebui sa renunti la ele Sa rupi orice legatura
Cauta prietene adevarate care sa dea dovada ca iti sunt prietene
Succes!
Totuşi... ce legătură ai tu cu ce vorbesc ele despre tine?
Era o vorbă: "Minţile superioare vorbesc despre cultură şi artă, minţile normale vorbesc despre evenimente de zi cu zi, iar minţile inferioare îi bârfesc pe ceilalţi". Lasă-le să vorbească...nu îţi pot face niciun rău
Nu trebuie sa le spui nimic daca stii ca vorbele lor sunt neadevarate.Nu poti sa cenzurezi discutiile cuiva daca mai esti si absenta."Gura lumii, sloboda".
Buna... mi-a spus cineva recent ca daca fata pe care o consideri tu prietena barfeste pe altcineva cu tine... este clar ca te barfeste si pe tine. fetele de care spui tu nu se pot numi prietene, incearca sa nu iti mai pese de parerea celorlalti pentru ca in viata conteaza ce crezi tu, nu ce cred altii.
croissant întreabă: