anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

big grin
Plac un baiat cam de o luna. Mi-a placut de el de cand l-am vazut, dar nu am spus nimic caci am zis sa il cunosc. Mereu imi zambea, ma lua in brate si de cateva ori mi-a si spus ca ii sunt draga. Dar de cand niste baietii i-au spus ca il plac s-a comportat altfel. Acum am hotarat ca doar eu si cea mai buna prietena sa stim ca inca il mai plac si restul stiu ca l-am uitat. Am hotarat sa fiu indiferenta si sa il las sa ma caute, si asa din cand in cand ma baga in seama si pe afara tot asa chiar daca ne intalnim mai rar totusi vine si ma baga in seama si ma alinta. Si nu stiu exact ce sa cred. A si am uitat sa mentionez ca el e genul ala de baiat super ogolios si putin mai golan. big grin Va rog sfaturi, dau fundita!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| SarosBogdan a răspuns:

Diana daca iubesti/placi nu trebuie sa iti fie rusine sau sa te ascunzi. Minciuna are picioare scurte. Comporta-te cu el cum iti este tie mai bine,nu asculta gura lumi ca vei regreta enorm,chiar daca e golan,ce golani nu au si iei inima in piept,suflet nu au? Incearca sa il tratezi cu superioritate,nu cu indiferenta,si daca te respingi e ok,de cat sa stai cu sentimentul ca poate va fi al meu candva. Zi in fata, ba derbedeule( laughing ) imi place de tine, ai prietena, si asa intri cu mult mai mult tupeu asupra lui, intr-o conversatie ce va da roade sau nu. Ai grija de tine :*

| MtfkRebekah a răspuns (pentru SarosBogdan):

Multumesc de sfat, sper sa aiba vreun efect. happy

1 răspuns: