| Deuutzza a întrebat:

Buna big grin. Poveste mea este : Ma`m combinat cu un baiat pici big grin Si ne iubeam mult love struck. Intr`o zi ne-am jucat adevar sau provocare crying si a fost o provocare sa ma pupe pe obraz Rares si eu am acceptat fara sa stiu ca el era gelos straight face Dupa, a plecat si eu alergam dupa el dar el nu vroia sa se mai intoarca s-a dus undeva si se vazuze cum a plans se intorsese peste 30 min si a zis bai frate nu`mai vreau sa fiu cu ea. A doua zi intrase pe mess si l-am intrebat vrei sa ne impacam pentru ultima data? crying El a zis NU. Pentru ce ai facut nu potstraight face Si a zis ca ma iubeste si ma place dar nu poate sa se impace cu mine straight face si dupa aceea cand a iesit a zis papa tbxx straight face si am simtit ca el vrea sa ne impacam a intrat si mi-a facut niste versuri daca vreau sa ne impacam si eu am zis Dalove struck[logik] Dar nu mai era la fel straight face este mult timp de cand ne-am desp dar si acum il mai iubesc stii o data in viata iubesti cu adv straight face. Voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Sa zica mersi ca nu te-a sarutat oh go on. Cati ani aveti voi? Daca te-ar ïubi", asa cum spune el, ar trece de chestia asta.Plus ca e cam copilaros, sa se supere ca te-a pupat pe obraz? oh go on

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Aiurea.astea's chestii copilaresti.O sa vezi mai tarziu si o sa imi dai dreptatehee hee)

| mortallx a răspuns:

Cati ani aveti? Intreb asta deoarece e o prostie sa se supere pe tine deoarece ai fost pupata pe obraz.

| LoveAndNothingMore a răspuns:

Pai daca vrei sa il uiti o sa iti fie greu dar se poate sa il uiti incearca sa cunosti persoane noi si sa va ditrati dar daca nu vrei sa il uiti incearca sa mai vorbesti cu el sa mai radetisi poate ramaneti prieteni... sper ca ti-am fost de ajutorwinking