Salut
Cred ca de asta spui tu, daca nu, sa stii ca si asta ii foarte tare si poti face chestia aia cu alb negru si colorat
http://photobucket.com
iti incarci poza, dupa care dai pe ea, si o sa iti apara sus o bara cu mai multe chestii, dai pe edit si acolo o sa ti se deschida poza cu mai multe obtiuni de modificare...cauti si iti alegi ce iti place...sa te uiti la toate ca o sa il gasesti si pe cel pe care-l cauti
spor la modificat, o seara faina!:))
Photo scape!
Face minuni.
Descarca'l si apoi lasa'mi un msj ca sa iti arat cum sa il folosesti.Sa iti trimit instructiunile.
Photoscape este un program! Incearca. Da. mi mesaj cu id. tau daca vrei sa. ti explic . Ca in photoscape is mai multe programe.Sau imi dai poza si ti. o modific eu :*^^
Eu stiu de Photoshop, face minuni si este cel mai de succes program de modificat poze, presupun ca pe acesta il cauti.Totusi este destul de complicat sa lucrezi cu el.
Photoscape
Photoshop
Photobucket
Picknik
Photo Editor
Sunt mai multe optiuni eu am PhotoScape si fac orice vreau cu pozele. Exemplu: Le colorez ochii, le pun sa fie de exemplu intr'o poza 4 poze puse intr'un mod original, le colorez, le scriu, pun imagini cu inimi, stele, ...ma rog si pot sa schimb poza sa o fac "ALB NEGRU" cum vrei tu, dar buzele nu le faci alb negru... o sa iti placa. poti sa imi dai ID tau de mess si mai vorbim acolo.Noapte buna! Ceao!