Nu conteaza varsta atata timp cat e el mai mare.Ca el e cu 4 sau 10 ani mai mare nu conteaza, dar cand e mai mic conteaza.La varsta ta baietii oricum is imaturi si pun mai multa importanta pe jocurile video decat pe fete, cu atat mai putin la varsta lui.Da stiu ce inseamna cand iti bate inima mai tare, e adrenalina, care te "inunda" in anticiparea momentului ce urmeaza sau vrei sa urmeze dar nu e nimic.Nu e nici dragoste nici placere, doar te-ai abisnuit cu el si din faptul ca "esti slaba de inger" de cand l-ai refuzeat te-ai tot gandit la lucru asta si te-o facut sa te indoiesti de corectitudea deciziei, e normal, cateodata, dar asta nu inseamna ca prima decizie nu e buna si trebuie sa iei alta.Parerea mea e ca mai bine umbli cu unu cu 8-10 ani mai mare ca tine, care stie cum e cu fetele si in caz ca-ti trebuie ceva iti poate si cumpara.Intre parintii mei e diferenta de 9 ani si nu e nici o problema, la fel ca in cazul multor alte cupluri.Asculta-ma mai bine te combini cu unu mai mare:*
Ai un mesaj de la mine
Sper ca te-am ajutat
Ceau :*:*
Eu cred că ar trebui să-i spui, şi să-i zici că motivul pentru care ai zis nu în vară e pentru că şi-a pus prietenii să te întrebe, nu a venit el la tine.
Şi că tot timpul ăsta ai fost cam furioasă pe el, dar şi tu îl placi, şi nu ai mai avut răbdare până făcea el primul pas.
Mijloace de a-i spune sunt atâââtea.
Şi. Nu trebuie să-ţi pese de ce zic "prietenele" tale. Trebuie să-ţi fie bine ţie, atât.
Nu contează vârsta.
Dragostea nu are varsta. Spune-i adevarul: spune-i ca, ca orice fata ai avut nevoie de niste sfaturi iar sfaturile care le-ai primit te-au facut sa il refuzi. De ce nu poti sa ii spui ca acum il placi? Spune-i ca iti place ca te face sa zambesti, spune-i ca il placi, si vezi ce se intampla. Nu te lua dupa lume, fa sa iti fie tie bine. Nu conteaza ca e mai mic decat tine, ca e urat, ca e cum e, conteaza sa te faca sa te simti bine, sa te simti iubita si atat. Voi impotriva lumii, pana la urma toti va vor intelege Bafta. Dai fundita? :*