anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna big grin Sunt sefa clasei si diriginta mi-a spus sa fac tabelul cu elevii de servici pe clasa. L-am facut in functie de cum suntem asezati in banci si am inceput cu randul de la usa. Saptamana trecuta au fost 2 fete.Insa cand au auzit asta "cei doi smecheri ai clasei" au inceput sa tipe la mine si sa ma ameninte ca daca nu schimb ordinea [adica sa inceapa de la randul de la geam, adica de la mine si colega mea ] o sa ma bata rau pentru ca ei nu vor sa urmeze asa de repede.Ar fi simplu sa fac cum zic ei.doar ca ma voi complica mult ca sa schimb tabelul pentru ca i-am dat fiecarui profesor o copie pentru ca asa mi--au cerut. M-am gandit sa ii spun dirigintei. dar pana atunci trebuie sa ii anunt pe cei care vor fi de saptamana viitoare de servici sa se pregateasca.Pe cine anunt? Cum e pe program? Sau ma iau dupa cei 2 "colegi"?

2 răspunsuri:
| CryssCrySta a răspuns:

Nu ar trebui sa ii schimbi le spui ca data vitoare si normal se incepe de la usa, trebuie sa le ti piept si daca o sa indrazneasca sa dea in tine atunci poti sa depui pe langere la politie si sa mergi la director/directoare.

| alexutza1183 a răspuns:

Nici sa nu te gandesti sa il schimbi, vb cu diriginta ta daca te ameninta si va avea ea ac de cojocul lor...cu smecheria nu ajung nicaieri si venind la scoala au responsabilitati, nu trebuie sa fuga de munca, sunt niste nesimtiti
Succes!