| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Bunabig grin sunt sora mai mica a lui biancutsa...aseara am avut un vis foarte ciudat.eram la bunica mea la tara...si cand am ajuns totul era absoolut normal. bunica mea are un fel de garaj unde stau eu.sa ma joc cu catelusi.am stat acolo vreo 2 3 minute si dupa langa mine au aparut vreo 5 colegi de ai mei si 2 copii de la mine din fata blocului. dar ei nu au venit.au aparut ca prin.magie.una dintre colegele mele catalina avea un colier din diamante albastre la gat.asa,apoi am iesit afara si curtea devenise o jungla. unde erau numai elefanti. dar nu va exagerez, curtea era exact asa cum este curtea bunicii mele.si m-am speriat si am tipat.si elefantul acela.m-a vazut sia inceput sa ma alerge a intrat inapoi in garaj si a plecat. dupa aceea.venea un nor negru negreu de ploaie. bunica mea incerca sa se lupte cu elefantii dar nu putea. apoi a aparut. un elefant mai mic care vorbea acolo in garaj ...si incepuse sa dea din trompalaughing si apoi nu stiu cum m-am uitat la gatul colegei mele si avea exact modelul colierului imprimat pe piele...si atunci am rugato pe colega mea sa imi dea putin colierul ei si i l-am dat elefantului si atunci toti cei care erau transformati in elefanti sau facut oameni.inclusiv colegii mei care si ei deveniseu.niste creaturi urate. dupa aceea curtea a revenit la normal.si am iesit la poarta spre este era senin senin si era. apa un fel de piscina cu multe trambuline am fost acolo am alergat. dar dupa un anumit timp mi-am dat seama ca toti aveam aripi de zana e un pic cam prostesc visul dar veau sa situ ce inseamna

Răspuns Câştigător
| iulianamatematica_1575 a răspuns:

Elefantul inseamna:Te bucuri de multa stima in cercurile pe care le frecventezi. iar colierul de diamntDaca ai visat ca oferi cuiva un colier - ar trebui sa iti ceri scuze cuiva pentru ce ai spus sau ce ai facut.iar zana semnificaDaca visezi ca te-ai transformat intr-o zana inseamna ca trebui sa ai grija sa actionezi in asa fel incit sa nu fii criticat.

0 răspunsuri: