Pai uite in ultima zi cand va veni la voi sau ma rog daca nu mai are ore o puteti chema dupa ce terminati voi orele ii spuneti ca vreti sa vb cu ea urgent si voi ornati clasa(rugati proful de la ultima ora sa va lase un pic mai devreme ca vreti sa.i faceti o surpriza fostei diriginte) si ornati clasa frumos. noi de ex la ziua dirigintei noastre am pus bancile in forma de u si le-am umplut cu lumanari, pe jos baloane si pe catedra dirigintei am facut o inima din capsuni(ii plac capsunile ) si cu lumanari si pe tabla am scris la multi ani si ne-am semnat toti. Voi puteti scrie in loc de la multi ani "ramas bun" in loc de inima de capsuni faceti o inima tot din lumanari(din alea rosii) si cand intra nu cantati la multi ani ci spune cineva ceva. tine-ti un discurs mic gen " v-am pregatit aceasta surpriza pentru ca tinem mult la dvs si ne pare rau ca trebuie sa plecati bla bla" si ii mai dati un buchet mare de flori. poate si o sticla de sampanie pentru care sa o beti cu totii.(depide cati sunteti in cl) si nu va fi asa de scump.va trebuie lumanari, baloane, flori si sampanie. dintre care sampania si florile sunt ceva mai scumpe. (ps : diriginta noastra a ramas foarte surprinsa si a plans a zis ca nimeni nu i-a mai facut asa ceva( e batrana) ) Bafta