| Cattallinaa000 a întrebat:

Buna big grin Vara se apropie usor usor... si kg vin din ce in ce mai repede. imi putetii da niste sfaturii cum as putea slabi? Dar nu acand sport sau diete greu de tinut. Credeti-ma am incercat si nu am facut fara! Fundaa tongue

7 răspunsuri:
| noob a răspuns:

Alergi

| DunkelheitBu a răspuns:

Mult sport si multe legume si fructe

| SnowIce a răspuns:

Eu de la 52kg am ajuns la 45..bine acum am tot 48 dar in vacanta de vara cand eram la tara jucam footbal pe rupte si asa am slabit...sau daca nu faci sport abtine-te sa mananci numai manca

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Sa mananci mai putin seara, fara dulciuri, mananci multe legume si fructe, dar daca te-ai razgandit cu sport ai putea face echere si abdomene

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai sa slabesti fara sport si dieta nu prea se poate

| LolaLollita a răspuns:

O sa iti spun cateva reguli de baza.
In primul rand, trebuie sa incerci sa iei cele 3 mese pe zi la ore cat de cat apropiate (dimineata mereu in jurul orei 8-9, pranzul la 13-13:30, cina la 17-18 de exemplu).
Pentru a slabi, nu se recomanda gustarile intre mese.
Evita prajelile, dulciurile, grasimile (aici intra si untul, cascavalul, smantana grasa, etc), semi-preparatele si fast-food-ul.
Limiteaza consumul de carbohidrati rai si grasimile animale.
Poti consuma 2 felii de paine pe zi, dar e de preferat sa fie o paine neagra, sau graham.
Consuma suficienta proteina, pentru a nu iti fi foame intre mese (proteine poti lua din soia, laptele cu grasime 1.5%, carne cu un continut caloric slab, etc.) Ar trebui sa consumi cam 1g de proteina la kg.corp. Adica, daca ai 50 de kg, intr-o zi ai nevoie de 50g de proteine.
Evita galbenusul de la oua, albusuri poti manca pana la 7/zi.
Sporeste consumul de fibre cu 20g/zi.
Consuma maxim 5g de sare/zi.
Incearca sa faci si ceva activitate fizica.
Cel mai important, bea apa. E nevoie de 2 litrei de apa la 50 kg corp (deci la fiecare 25 kg pe care le ai, cate un litru de apa). Bea apa pentru a preveni setea, nu pentru a o calma.

Facand acestea, ar trebui sa se reduca si consumul caloric cu aproximativ 25 % fata de consumul zilnic (asa ar fi ideal daca ai calculta caloriile) si asa vei slabi.
Mai trebuie sa stii ca la femei, organismul poate arde in 24 de ore in stare de repaos aproximativ 1500-1600kcal/zi. Deci nu ar trebui sa depasesti aceste valori.

Tot ce ti-am zis aici, sunt sfaturi pentru un stil de viata mai sanatos, nu pentru a tine o dieta. Alimentatia din zilele noastre s-a degradat, dar noi trebuie sa avem grija ce ii dam corpului si trebuie sa il hranim corespunzator.
Mult succes iti doreschappy

| tinel1234 a răspuns:

Salut.Am avut si eu aceeasi problema ca tine, si am urmat o cura creata de mine, am slabit 7 kg in 2 saptamani.La 9:1 covrig cu iaurt dietetic, la 12:piept de pui/vita pe gratar si limonada (fara zahar), la 14 o grefa sau o portocala, la 16:un mar, la 18 un ou fiert sau in apahappy Sper sa te am ajutat si apropo nu ai voie paine in prima saptamana iar in a doua doar dimineata si consuma multa apahappy

Întrebări similare