| nexT_2456 a întrebat:

Bunabig grin. Voi sunteti s-au ati fost in stuatia sa aveti probleme cu "cineva" ma refer la baieti (la batai). Deci eu nu sunt genul sa merg in gasca si vreau sa v-a spun ca daca se iasa cu o bataie, dar asa cunosc). Dar nu stiu daca se ar baga pentru mine ar fi penibil sa-l intreb "bah tu te bagi pentru mine daca i-au bataie, s-au daca am probleme". Un coleg mi-a spus sa ma duc la el daca am probleme cu "cineva" apoi nu stiu daca o zis numa asa sau a fost chiar sincer (si asta a fost cam demult). Va rog sa imi dati niste sfaturi! Ce sa fac in cazu asta!

Răspuns Câştigător
| georgy4005 a răspuns:

Pur si simplu intreaba-l daca promisiunea. sau cea ce ti-a zis de mai de mult mai este valabila. si daca vrea sa te ajute cu acest"cineva". dupa ce ai rezolvat problema asta. ar fi mai bine sa iti gasesti si tu o gasca. dar aduti aminte,. ca gasca nu inseamna bodyguard. ci inseamna mai multi prieteni care stau mereu impreuna. si daca e sa se intample ceva sar sa il ajute pe acela care este in "pericol" sau are nevoie de ajutor.deci daca altcineva din acea gasca este un pic neajutrat. esti si tu rasounzator sa il ajuti. ca altfel prieteni te pot da afara din gasca.winking. sper ca ti-am fost de ajutor si ca ai inteles... funda? :O3

2 răspunsuri:
| XANDER_9023 a răspuns:

Asculta! Nu e bine sa ii chemi pe alti in locul tau daca vrei sa fi curajos, batete si tu, daca nu ii spui la Director, La profa, depinde., iti urez succes!

| nexT_2456 explică:

Mai mult raspp va rog!