| nexT_2456 a întrebat:

Buna big grin. Voi sunteti s-au ati fost in stuatia sa aveti probleme cu "cineva" ma refer la baieti (la batai). Deci eu nu sunt genul sa merg in gasca si vreau sa v-a spun ca daca se iasa cu o bataie, dar asa cunosc). Dar nu stiu daca se ar baga pentru mine ar fi penibil sa-l intreb "bah tu te bagi pentru mine daca i-au bataie, s-au daca am probleme". Un coleg mi-a spus sa ma duc la el daca am probleme cu "cineva" apoi nu stiu daca o zis numa asa sau a fost chiar sincer (si asta a fost cam demult). Va rog sa imi dati niste sfaturi! Ce sa fac in cazu asta!

Răspuns Câştigător
| Narcis2007 a răspuns:

Doar aia care vor sa se dee foarte smecheri sar la bataie sau chestii de astea, daca iti vezi de treaba ta nu o sa ai probleme, dar in caz ca e ceva poti "apela" la colegul tau...eu nu am avut astfel de probleme

1 răspuns:
| 4b a răspuns:

Pff...bataie, mda; pai eu am fost batuta de un baiat si de atunci m-am apkat de tras la fiare si prostii de asteahee hee acum, nimeni nu-mi mai are treaba(si imi pare rau ca n-am apukat sa bat ''bine'' pe cineva)in fine, Important e sa taci cand trebuie si nu vei avea problemehappy eu stiu? daca n-ai ce face, at pune-te pe treaba si impune-ti respectul
SUCCES nexTwinking