| :X:X a întrebat:

Buna big grin vreau sa ma ajutati si pe mine big grin
Acum mult timp am cunoscut-o pe prietena mea, face parte din mine big grin, ea a fost in spania la gradinita si la scoala 1-3 si in clasa a a4a pe la jumatatea semestrului 2 a venit in romania de tot (cica ) acum ea sta cu fratele sau si bunicii ei happy asa si ea nu prea se intelege cu bunica ei. si bunica ei a zis s-o iei in spania si e in clasa a 5 a a terminat-o cu bine cu 8, 00 si zice ca nu invata ca comenteaza la ea. idee ea ca a foito prea mult adica a fost in spania acu in romania si acum in a6a se duce in spania si vine in a9a inapoi la liceu.cum as putea sa o sfatuiesc pe mama ei s-o lese aici ca-i mai bine?
voi ce parere aveti e corect c-o ea?
cum sa fac sa nu mai plece?

2 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, mama ei este un om matur si face cum crede de cuviinta. Orice sfat i-ai da tu, nu cred ca-l va lua in considerare, intrucat esti inca un copil. Poti incerca, dar sa nu-ti faci prea mari sperante de reusita. Cu prietenie!

| Dennycool99 a răspuns:

Vorbeste cu mama ei si spune-i ca tii la prietena ta si vrei ca sa ramana aici pentru ca e mai bine. Dupa parerea mea o chinuie pe saraca fata spania-romania, romania-spania, e foarte aiurea crede-ma.