Scuze, dar parerea mea este nici sa nu mai vorbesti cu ea.Nu ti-a fost prietena.Ai si tu o personalitate, nu o lasa sa te calce in picioare. Pur si simplu incearca sa uiti fazele din viata ta, in care ai vorbit cu ea.Asta este. Tie nu ti se poate intampla nimic rau.Stai linistita
Eu spun ca din moment ce v-ati injurat nu puteti fi considerate prietene adevarate. ea sa-a facut alta prietena, te-a uitat(cred). nu te mai gandii la ea.nu cred ca merita. exista multe fete pe lume. fa-ti alta prietena.
Dar, daca vrei neaparat sa te impaci cu ea te sfatuiesc sa-ti faci alt id si poate iti va da accept de pe acel id...
Bafta
Da' ce mai vrei sa vb cu ea daca zici ca v-ati luat la injuraturi si ca a pus pe altcineva sa vb cu tine? las-o in pace, mai ales ca ai zis ca vb numai pe mess bla bla bla. fa-ti alta prietena... dar care sa nu fie de pe messs-o si cun(fizic si nu dn poze, live)
Ar trebuii sa iti ceri scuze in primul rand! Apoi vezi cum se manifesta si spune-i ca vrei sa ii cunosti prietena, asa o sa isi dea seama ca iti pasa de ea!
patrizia696 întreabă: