| lollipop_3430 a întrebat:

Buna big grin Vreau sa merg la piscina, si am cateva nelamuriri.
In primul rand, merg acolo cu costumul deja pe mine? sau ma schimb acolo?
In al doilea rand, banuiesc ca trebuie sa-mi iau lenjeria intima dupa mine, ca sa ma schimb cu ea cand plec, nu?

4 răspunsuri:
| DeeeaA a răspuns:

Pai,draga mea!
Pleci de acasa imbracata asa cum te simti tu cel mai bine pe o vreme ca asta, in imbracaminte de vara iar... eu stiu,in geanta ta de plaja iti pui costumul de baie,prosopul,lotiunea pentru protectie solara sau autobrozantul si... lenjeria intima pe care,dupa ce iti termini rasfatul,balaceala si faci dus acolo, o vei lua pe tine. Deci, pleci de acasa normal, ajungi acolo, de schimbi in costumul tau de baie, faci baie, te duci la cabine din nou, eventual faci un dus(daca nu acasa), te imbraci si pleci. big grin Sper ca te-am ajutat!

| SammiSchüler a răspuns:

Uau, nu ai fost niciodata la o piscina? da, iti ai costumul de baie deja pe tine si in al2lea rand da, iti iei lenjerie intima de acasa sa te schimbi.

| AliciaGregory a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa te imbraci direct (nu mai stai sa te schimbi acolo), si da trebuie sa iti iei si lenjerie intima ca sa nu iti uzi hainele cu costumul de baie (nu e prea confortabil). Have fun!

| AndreeaDiana9999 a răspuns:

Iti spun cum procedez eu.
Iau de acasa costuml de baie pe mine, si ma imbrac cu o rochita de vara. sau cu ceva in care sa te imbraci /dezbraci usor. Cand ajung la piscina dau rochita jos dupa mine si raman in costum. Inainte sa plec cu cca 15-20 de minute nu mai intru in piscina si stau pe sezlong sa ma usuc sau te plimbi pe la soare. Inainter sa plec imi iau rochita pe mine si gata.
Funda?