Afectiunea (REALA) e cel mai bun cadou, dar nu cred ca multi sunt in stare sa o daruiasca.
Pai parfum, minge de fotbal, un urs mare ca nu strica oricui ii place, iar daca e mai mare iai ceva obscen doi care fac ssex ceva de genu. Ii va placea. Te pup. Funda?
Draga adinutsa,
Daca acel baiat e prietenul tau, cauta o poza in care sunteti amandoi si o scoti la imprimanta pe o foaie lucioasa si o inramezi daruind-o prietenului tau i-ar placea asta. sau ai putea sa-i cumperi un parfum. exemplu Playboy care in real costa numai 350lei si e chiar bun!(il folosesc ) sau daca e un tip mai copilaros, i-ai putea organiza o petrecere surpriza cu toti prietenii(daca te tine buzunaru )
Daca nu e iubitul tau si e un simplu coleg/amic, si e de exemplu fotbalist, i-ai putea darui niste aparatori/jambiere. ba chiar o minge de fotbal; o .
sau poate e un colectionar de masinute/motociclete si ai putea da fuga intr-un magazin de jucarii sau chiar la un real si sa ii cumperi o masinuta/motocicleta pe care sa o adauge la colectia lui sau o simpla imbratisare si o pupa pe obraz tot nu ar strica! :d
Sper ca te-am ajutat! Bafta multa!
Unui baiat ii poti cumparata de ex:
-un ingeras micut,si langa o hartiuta pe care sa scrie " you are my angel!"
-un ursulet,ceva de plus
-o carte
-un tricou,bluza
- o inimioara
- o cutie cu ciocolata cu inimioare
-un joc video
- o esarfa
- un pix
- lucruri micute si semnificative.
Sper ca ti-am fost de folos, succes maine si sper sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta! Un an nou fericit si plin de bucurie, sanatate si dorinte implinite. La revedere!
anonim_4396 întreabă: