| adinutsa a întrebat:

Buna da-ti-mi sh mie :X exemple de cadouri pentru un baiat!happy

7 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Afectiunea (REALA) e cel mai bun cadou, dar nu cred ca multi sunt in stare sa o daruiasca.

| Roxana110824 a răspuns:

Pai parfum, minge de fotbal, un urs mare ca nu strica oricui ii place, iar daca e mai mare iai ceva obscenlaughing doi care fac ssex ceva de genu. Ii va placea. Te pup. Funda?

| Raul1510 a răspuns:

Draga adinutsa,
Daca acel baiat e prietenul tau, cauta o poza in care sunteti amandoi si o scoti la imprimanta pe o foaie lucioasa si o inramezi daruind-o prietenului tau big grin i-ar placea asta. sau ai putea sa-i cumperi un parfum. exemplu Playboy care in real costa numai 350lei si e chiar bun!(il folosesclaughing ) sau daca e un tip mai copilaros, i-ai putea organiza o petrecere surpriza cu toti prietenii(daca te tine buzunaru big grin )

Daca nu e iubitul tau si e un simplu coleg/amic, si e de exemplu fotbalist, i-ai putea darui niste aparatori/jambiere. ba chiar o minge de fotbal; o big grin.
sau poate e un colectionar de masinute/motociclete si ai putea da fuga intr-un magazin de jucarii sau chiar la un real si sa ii cumperi o masinuta/motocicleta pe care sa o adauge la colectia lui big grinsau o simpla imbratisare si o pupa pe obraz tot nu ar strica! :d

Sper ca te-am ajutat! kiss Bafta multa!

| Genuitoarea a răspuns:

Unui baiat ii poti cumparata de ex:
-un ingeras micut,si langa o hartiuta pe care sa scrie " you are my angel!"
-un ursulet,ceva de plus
-o carte
-un tricou,bluza
- o inimioara
- o cutie cu ciocolata cu inimioare
-un joc video
- o esarfa
- un pix
- lucruri micute si semnificative.
Sper ca ti-am fost de folos, succes maine si sper sa ai cea mai frumoasa zi din viata ta! Un an nou fericit si plin de bucurie, sanatate si dorinte implinite. La revedere!

| Roxana110824 a răspuns:

Da daca e ziua lui ce te duci cu un pix la el? Sa fim seriosilaughing

Răspuns utilizator avertizat