Pai daca vei merge la scoala se va produce o extorsiune a mediei tale cu un punct intr-o. || iar daca nu vei merge se va produce o intorsiune a relatiei tale cu profeesorul tau de biologie. deci practic ori suntem logici ori nu mai suntem, nu? deci teoretic tu trebuie sa alegi inter a fi CINSTITA cu C mic si a avea o medie julita. eu nu stiu de astea si nu stiu cum sa te ajut, dar in locul tau eu practic m-as apuca de cititc si daca as reusi sa memorez as merge si daca nu, as ramane acasa cu un pretext ineventat, rauinteles, nu? deci e usor, da nu prea.
O, groaznica anatomie! Iti spun eu, apare problemuta aia afurisita a fetelor cu o ora inainte de ora de biologie si intamplator te duci acasa! Tre sa mearga
Muhahha
Pai, spune-i ca matusa ta a suferit un accident si ai vizitat-o la spital, ca te-ai simtit oribil, te-a durut stomacul toata ziua, etc, etc, sper ca te-am ajutat, pup
Copiezi daca nu esti sigura pe tine ca ai sanse sa inveti... faci copiute si pe ui in penar
Nu ar trebui sa ne pui noua intrebarea asta. Fa ce vrei tu.Domne...eu zic treci acolo si invata pana iti pusca capuu.
Incearca sa te duci la medicul de familie si sa-i ceri o scutire medicala pe motiv ca esti bolnav... Sper ca ti-am fost de folos! funda
Problema in fam. dah oricum. j eu sunt intra 7. j trebuie 4 note. o sa dai testul dupa.sau o sa te asculte.eu zic sa te duci
Eu red ca ar trebui sa te duci la scoala si daca ai asa de mult de invatat invata pana seara tarziu si dimineata si ai sa vezi ca o sa te desurci la test.succes.sper ca te-am ajutat.
Pai spune-i ca ti-a fost rau si ca in noaptea aceia ai vomitat si ca te-a durut burta si capul si ca daca este sa te asculte la o lectie pe care sa tio alegi tu pentru ca oricum trebuie sa iti puna nota