anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

da-timi si mie un sfat in legatura cu ceea ce as putea face...am o stare de frica/emotii/suparare, mai multe stari la un loc ma simt vinovata asa fara motiv.precizez ca l-am vazut pe fostul meu cu care am avut niste probleme inainte si eu am asa o frica de el, doar am trecut pe langa el nu mi-a spus nimic nici nu s-a uitat la mine, dar eu am ramas asa cu o stare nasoala si pe langa asta ma mai gandesc si ca astazi e 14 februarie si ca mi-am petrecut ziua cu un prieten cu care am vrut eu sa fiu dar era diferenta mare de varsta intre noi si nu a mai vrut el si astazi am stat toata ziua cu el ca si cum am fi mpreuna(fara saruturi) adica toata lumea care ne vedea spunea ca sa fim fericiti impreuna, a venit la mine acasa. iar acum dupa toate astea am o stare asa nasoala. ce as putea face ca sa-mi treaca?

3 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Incearca sa faci ceea ce stii ca iti face placere de obicei(calculator, muzica, jocuri, prietene)si pe cat posibil nu te mai gandi la nici unul. N-a fost sa fie si "in tot raul este si un bine". Spune-ti ca esti tanara si ai timp sa gasesti un om potrivit.

| Mjdolhfi a răspuns:

Cheama o prietena la tine.Eu cand sunt suparata chem o prietena cu care mereu rad si uit de tot.Si gandeste-te la lucruri frumoase.

| L a răspuns:

Incearca sa te gandesti la alte lucruri, ocupa-ti timpul.`suna-ti o prietena, cheam-o la tine si vb vrute si nevrute happy. Asculta muzica, citeste o carte, o revista. fa ceva ce iti place tie mult de tot:cumpara-ti ceva ce iti doreai de mult de ex big grin. Sper ca te-am ajutat :*