Poti sa te angajezi la avon. insa trebuie sa iti gasesti un reprezentant, si sa vorbesti cu el sa te angajeze pe numele unui adult(mama, matusa etc.). astfel vei primi coleturile pe numele respectiv... bineinteles. ai nevoie de buletinul adultului pentru a ridica coletele si a te angaja. Si la oriflame sau metropolitan cred ca se procedeaza la fel
Nu te poti angaja, Codul muncii interzice angajarea minorilor sub 15 ani si cei care o fac risca pedepse grele. Numai bine!
Da poti sa te angajezi la avon
ies multi bani
da-mi add bia_coolgirl94
si te inscriu eu cat ai zice peste
dupa ce te voi inscrie iti voi da toate sfaturile de care ai nevoie
te pup :*
Poti sa "lucrezi" la avon sau oriflame firme din astea dar inscrierea trebuie facuta pe o persoana care a implinit 18 ani. De exemplu poate sa se inscrie mama, iar tu sa faci comenzile. Asta binenteles cu acordul mamei, daca ea este de acord.
Am incercat eu si avon si oriflame si nu iasa cine stie ce. Daca vrei poti intra pe www.life-care.com, un site cu produse bio, sunt bune, le folosesc si eu si ti le recomand cu placere. Si de aici iasa mai bine si intr-un timp mai scurt decat ce am mai incercat pana acum. Si daca cumva te intereseaza sa te inscri, te pot ajuta... Trimite`mi un mesaju privat si vb. Succes!;)
Da poti sa fii reprezentant la avon oricand.numai ca trebuie sa faci nu stiu ce contract pe numele mamei tale:p ca trebuie sa ai 18 ani acolo.vb cu mama ta si ii spui ca vrei sa faci si u niste bani
dar iti dau un sfat la avon nu prea ies bani chiar daca are multe produse caalogul ala.la oriflame se da mai mult.adica sunt alte sporuri si oricum mai sunt si alte firme.:p vb cu mama ta! pentru ca in alt loc nu cred ca poti sa te angajezi trebuie sa ai cel putin 16 ani
Poti sa te ocupi de avon tu da trebuie sa fi inscrisa pe numele unui adult. daca vrei mai multe detalii despre premii, competiti etc. intra pe avon016190.
cine este interesat de avon dati add la reprezentant_avon01@yahoo.com pentru mai multe detalii... COMEZI SI INSCRIERI
anonim_4396 întreabă: