Scuze ca te dezamagesc dar nu exista un astfel de program. Din cate stiu eu, poti gasi anumite site-uri de unde poti ``downloada`` programe de spart parole, dar trebuie sa iti dai ID-ul si parola...in concluzie, aceste programe (care, de fapt, nu exista, ci sunt doar niste ``momeli``) sunt facute de niste oameni pentru ``a fura`` ID-uile celor ``fara minte`` .
Fundita?
Buna! Nu exista program de spart parole. Exista un program cu care afli ip-ul victimei, atunci cand vorbesti cu ea pe mess si inca un program care cere ip-ul si iti da parola
Nu exista un astfel de program.
Exista un program prin care poti pacali persoana de la care vrei sa afli id`u sa intre pe mess de pe pc`u tau.
Acel program pastreaza parola tuturor id`urilor care se logheaza in pc-u tau.
Succes :*/.
Toate programele astea care zic ca afla parolele de la mess sunt chestii gen virusi no, really.
Scuze ca te dezamagesc dar nu exista un astfel de program. Din cate stiu eu, poti gasi anumite site-uri de unde poti ``downloada`` programe de spart parole, dar trebuie sa iti dai ID-ul si parola...in concluzie, aceste programe (care, de fapt, nu exista, ci sunt doar niste ``momeli``) sunt facute de niste oameni pentru ``a fura`` ID-uile celor ``fara minte`` .
Bye.
UnknownUser12345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
elenabest98 întreabă:
patrizia696 întreabă: