| alinuta22121997 a întrebat:

daca baiatul de care imi place este baiatul dirigintei mele credeti ca ne poate afecta sansele de a fii cu el? apropo cum ii spun ca il iubesc? fundakiss

Răspuns Câştigător
| Castorul a răspuns:

In mod normal un profesor bun stie sa faca diferenta intre "elev si prieten" adica se poate ca atata timp cat esti la scoala sau la ora sa iti fie profesoara si diriginta, iar in rest sa va intelegi f bine, deci nu, nu ar trebui sa afecteze deloc faptul ca ti-e diriginta. Din contra, daca esti eleva buna si te are "la suflet" poate pune o vorba buna pentru tine la baiatul elwinking
Bafta!

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Sa ii spui ca il iubesti, iahh, e mult prea devreme oh go on.Intai ar trebui sa fii sigura ca si el te place, ca sa poti fi cu el.Si nu cred ca faptul ca maica'sa ti'e diriginta o sa afecteze ceva.

| daniii_5471 a răspuns:

Faptul ca iti e diriginta si profesora, nu o sa afecteze cu nimic.Dar cum spune Ll este prea devreme, adica poate l-ai vazut iti pare ca e frumos si etc, dar daca inca nu ati stat de vorba o vreme, sa vedeti ce pasiuni comune aveti, ce caracter, ce gandire are fiecare, nu cred ca e cazul sa-i spui ca il iubesti.Adica intre a placea pe cineva si a ajunge sa iubesti acea persoana e diferenta mare.
Oricum, bafta cu baiatul. Sper ca ti-am fost de ajutor.:*