| AidaAmaranta a întrebat:

Daca cienva te jigneste sau isi bate joc de tine, ce ar trebui sa ii zic. /V a rog sa imi ziceti niste cumvine" mai desosebite" big grin va rog...cu ce as putea sa imi bat si eu joc de un baiat
funda

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

ca sa fii diplomata, ai putea sa ii zici ca u nu te cobori la nivelul ei!
nu cred ca ar trebui sa iti bati joc de el, atata timp cat nici tie nu iti place sa isi bata cineva joc de tine!
pa-pa!

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Parerea mea este ca daca ii jignesti te cobori la nivelul lor si nu iti va placea de tine deloc. In schimb cu umorul si ironia rezolvi mai multe.

| DjDariuS a răspuns:

Injural de mama big grin. Zi sa-si frece p... cu penseta laughing. Sunt multe cuvinte deosebite dar mai bine spunel la diriginte sau la masa ca tot de injura. O sa vada el dupa happy. Bft.

| Madden a răspuns:

Nu cred ca e bine sa il jignesti pentru ca poate sa ti-o intoarca la loc si tu cum nu esti pregatita nu ai timp iar sa vii sa intrebi pe site... Zii ca il placi cand te jigneste si vezi cum reactioneaza si apoi spune ca ai glumit!

| ProjectJackpot a răspuns:

Da-i o bata-n cap si gata

| deUts a răspuns:

Pai spune-i ca inainte sa ma critici p mine uitate la tine.nu sunt eu perfecta dar nici sa razi de mine. uitate la tine uh nu ai nici jumate ce am iop.

todeauna ultimul devine cel din'intai.

nu ma intere parerea ta.principalu este a altcuiva.

important este sa ma plac iop p mine.nu uh p mine.asa ca ciocu mik.

sper ca te'am ajuat. dar nu prea imi vin idei in cap.nu il baga in seamna cel mai importanta.important este sa il ignori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta este cea mai rea pedeapsa. daca te jigneste fate ca nu auzi si iti garantez ca se enerveaza mai rau