Baiatul are o atitudine foarte confuza. Cred ca nici el nu stie ce isi doreste cu adevarat. Am citit si cealalta intrebare a ta si pot deduce ca este atras de tine, dar nu pare intr-un mod foarte serios. sau poate e doar timid (multi baieti, atunci cand chiar pla pe cineva sunt mai timizi) Totusi, daca ar fi fost, sigur nu si-ar fi facut si o iubita pe parcurs. Cum am spus, sigur te place, dar nu nemasurat. Daca iti doresti o relatia cu el spune-i ca iti place de el si vezi ce reactie are. Poate o sa-si dea seama ca el chiar te place si o sa fie totul bine. Faptul ca te-a contactat cat timp erai in spital spune multe. Un anumit interes.
Hmm face un pas inainte si doi inapoi nefacandu-si aparitia la scoala. Poate isi face griji in legatura cu reactia ta. POate nu e sigur pe el.Cand il vezi e sansa ta sa il intrebi daca doreste ceva mai mult, dar fii atenta sa nu fie nepasator in leg u sentimentele tale, iar in capul lui sa existe doar o atractie sexuala. Vad ca si tu esti timida daca nu i-ai spus pana acum ca iti place el. Daca el deja a facut primul pas, fa tu mai multi si incearca sa-l descoperi. Pare un baiat oarecum interesant,
riscant in acelasi timp. Multa bafta!