| Alnisgiyg102 a întrebat:

Daca de astăzi pana in iulie alerg zi de zi 2km, mențin o alimentație mai sănătoasă și beau 2 l de apa, pana la sfarsitul lui iunie as putea slăbi 5 kg si sa tonifiez corpul ( sa reduc celulita)? Am 1.70 si 68 de kg. Problema mea este ca sunt mai "bulanoasa"pentru ca eu daca ma îngraș se cunoaște doar in zona coapselor si a fundului, burta nu am deloc.

Răspuns Câştigător
| Rd79 a răspuns:

5 kg intr-o luna e foarte realizabil.
Te-as sfatui mai bine sa mergi 5 Km+ pe zi decat sa alergi 2. Daca alergi nu consumi cu mult mai multe calorii decat daca mergi aceeasi distanta. Si mananca mai putin decat consumi. Nu compensa mersul cu mancare in plus.

Incearca intr-o zi sa ti post negru (doar apa). E sanatos sa faci asta din cand in cand.

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce "pana in iulie"? De ce nu toata viata?
Stil de viata, NU dieta/chestii pe termen scurt.

| RainmakerX a răspuns:

Ca o completare a raspunsului pe care l-ai primit deja, autofagia sau fasting-ul pe care il promoveaza utilizatorul de mai sus nu numai ca este o modalitate buna de slabire, ci si o metoda excelenta de detoxifiere. Este foarte benefic sa-ti cureti corpul din cand in cand si partea frumoasa e ca nu trebuie sa faci nimic, pur si simplu sa stai si sa lasi corpul sa se regenereze.

Sfatul meu ar fi sa bei o apa de calitate atunci cand faci fasting.
Eu o s fac vreo 2 zile pe saptamana acum ca am scapat de sarbatori + intermittent fasting (adica mananc 1 singura masa mare pe zi, evident ceva cat de cat sanatos)

O sa intrebi "Ce fac daca nu am energie?" si o sa raspund "Cafea fara zahar dimineata." Sa nu exagerezi cu asta totusi, eu am facut multe fasting-uri mici pana am ajuns aici. Asa imi pastrez corpul la kilogramele actuale fara sa fac sport/sala caci programul nu imi permite.