Multi vorbesc doar ca sa se afle in treaba, dar iti explic eu acum cum si ce sa faci pentru a slabi.
1. Dimineata incearca un bol cu cereale cu lapte.
2.La pranz mananca si tu de exemplu: mazare + piept de pui(cel putin o data pe saptamana macar) / salate / fructe / peste.
3.Secretele ar fi urmatoarele:
-Sa consumi cel putin 2L de apa pe zi, sa bei apa chiar daca nu simti nevoia, asa iti trece si foamea.
-Sa mananci des si putin.
-Sa mananci cel putin 2 fructe(ai grija la cele care au zahar) si 2 legume pe zi.
4.Te supraantrenezi facand cardio in fiecare zi. iti recomand sa faci de 2-3 ori pe saptamana, de exemplu: luni, joi si duminica, e suficient daca faci 15-20min.
5.Tine minte, 90% conteaza alimentatia, fara o alimentatie cat mai sanatoasa nu o sa slabesti.
Ar fi bine daca ne-ai fii dat si tu mai multe detalii, precum: varsta, inaltime si kg, dar e ok. urmeaza-mi programul si o sa iti atingi scopul.
Mult noroc!
Am 16 ani, 1, 65 si 53 kg.
Pai la varsta ta esti cam pitic si slabut, la 16 ani ar fi trebuit sa ai 1.70 cel putin si 60-65kg.
De la varsta asta ar trebui sa te duci la sala.
Sunt fata -_-
Aaah atunci fa sport, cardio, handball(te mai si inalti), ce vrei tu
SLabitul nu se realizeaza pe moment, ci treptat, prin mese regulate, daca doresti pe aceasta cale, a alimentatiei. Insa, sa nu excluzi sportul, care e un factor important in aceasta ecuatie.
Fac o ora de aerobic si una de jogging pe saptamana. Nu am timp sa fac mai mult. Oare ajuta?
Normal ca ajuta, doar cu alimentatia sa ai mare grija.
Daca faci si ceva sport, mai mult ca sigur o sa slabesti insa nu o sa ai energie pentru sport cu ce mananci tu
Daca mananci cu 100-200 de calorii mai putin decat mancai inainte timp de o luna slabesti intre 3 si 5 kg
Poti incerca, eu mai stiu si o dieta cu lamai. In fiecare dimineata pe stomacul gol scurgi o lamaie intr-un pahar peste care adaugi putina apa calduta ( nu fierbinte) si eventual o lingurita de miere.
In 1 zi storci 1 lamaine, in a 2 a zi 2... timp de o saptamana. Saptamana a 2 a, o iei descrescator. Succes!
Am incercat. Dar am ulcer si nu am voie sa consul citrice.
In acest caz, mese sanatoase si sportul sunt solutia! Daca vrei sa slabesti trebuie doar sa iti doresti asta, daca ai vointa, faci orice!
Lasa-te de porcarii si ia si fa sport. Poti sa reduci din dulciuri. Dar, nu inteleg de ce ai vrea sa slabesti.
Poti sa mananci orice fruct omafara de prune, struguri, pere sau banane pentru ca au mult zahar.
Fă sport. dar da. o să slăbești... dar mai greu. asociază 30 de min în fiecare zi după orice masă de mișcare și vei slăbi
croissant întreabă: