| BlackD a întrebat:

Buna happy Daca esti fata si un baiat iti spune ca i se pare ca aveti multe lucruri in comun, si discutati de pe la ora 22 pana pe la 3 dimineata ce credeti despre cei doi?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre, lasati-va purtati de imaginatie, vreau sa stiu ce ganditi rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Pflete a răspuns:

Eu cred ca sunt doi nebuni foarte fainilaughing. E chiar misto sa stai vara si sa vorbesti cu cineva pana uiti cat e ceasul, apoi auzi alarma tatalui tau care trebuie sa plece la servici. Neeebunilor, presupun ca e vorba de tine si de alt cineva? Daca e asa, continualaughing.

| BlackD explică (pentru Pflete):

Da exact, replica de memorat: auzi Andreea [eu], nu crezi ca avem multe lucruri in comun? eu: Aud din `96 apoi am mai continuat de vorbit/ras inca 1 ora. Practic am luat si cina impreuna el manca si eu vorbeam, el mai butona pe telefon intre timp manca deci cateva ore s-au dus repede rolling on the floor

| Pflete a răspuns (pentru BlackD):

Mai da-l, tipu' mananca ore intregi?laughing)

5 răspunsuri:
| Sabyynna a răspuns:

Cred ca sunt niste oameni foarte normali laughing. Eu vorbeam cu un baiat cu orele... Adica ma suna pe la 9-10 seara si inchidea el pe la 3-4 ca adormeam eu cu telefonul la ureche laughinglaughing. Mie mi se pare foarte tare sa pierzi noptile vorbind cu cineva cu care ai lucuri in comun...

| utzutzu a răspuns:

Waw asa tare vor sa se cunoasca? se vor plictisi curand prea mult schimb de informatii prea dintr-o data. Si putina grija ca de se rupe lantul convorbirilor cine stie care ce secrete cunoaste si ce arma va folosi impotriva celuilalt

| cristi73 a răspuns:

Eu cred ca au insomnie amandoi.