Buna! Eu am 12 ani si 1, 63 cm, deci..sunt camila Dupa parerea mea, tu esti inaltuta ca sa zic asa! Inalta erai daca aveai 1, 68 sau undeva in jur de 1, 70 Esti inaltuta, dar esti foarte bine! Nu trebuie sa iti faci probleme pentru chesia asta!
Bună.
Ca să fii considerată înaltă ca și fată, trebuie să ai peste 1.75 cm.
Din punctul meu de vedere, ești scundă.
Pa, pa.
Da,mai vedem noi la majoratul meu, daca sunt scunda.Pa pa.
Eşti bine, stai liniştită. Ai o înălţime medie. Şi probabil o să mai creşti puţin.
Sănătate şi un 2013 fericit!
Esti ok, stai linistita, fiecare om e frumos e felul lui, fie el inalt/ scund / gras/slab. conteaza sa te simti bine in pielea ta
Si bravo tie, poate te tragi din neamuri cu o inaltime foarte mare.Dar nu cred ca sunt scunda.
Păi dacă nu crezi că ești scundă, de ce ai mai pus întrebarea?
Vroiam sa vad daca sunt potrivita sau inalta. Apropo am in clasa colege care au 1.53 cm, de ele ce sa mai zici.
Buna! Eu am aproape 20 de ani(deci clar ca nu ma mai inalt de acum) si am 1, 63. Mama are 1, 60. Tu ai inaltime emdie si ai sanse chiar sa te mai inalti pana la majorat, depinde acum de gradul de dezvoltare al fiecarei persoane in parte(eu am stagnat in inaltime la 13 ani, dar am colege care s-au inaltat pana pe la 17 ani jumate-18). oricum, chiar daca vei ramane asa si la amturiatte, e o inaltime buna. Nu esti ianlta(asta e peste 1, 70), nici scunda(asta inseamna sub 1, 58), deci e ok. La multi ani si un an nou fericit!
Nu te mai agita atat. Eu mai am 2 luni si fac 14 ani si am 1.70, am intrecut pe mama si nu mai am mult pana sa-l ajung si pe tata.
Nu am zis ca sunt agitata.Era doar o intrebare.
Scuze, credeam ca te crezi prea inalta si am vrut sa te linistesc.