Lasa orgoliul prostesc deoparte. Daca iti place fata, ar trebui sa te doara undeva de ce cred colegii. Incepi prin a-I face complimente. Ofera-i o floare cand vii la scoala. Propune-i sa o conduci acasa.
Daca vrei sa fii cu ea, trebuie sa fii pregatit sa o pui deasurpra colegilor, sa ii arati ca ea este cea mai importanta pentru tine. Si sincer, da-o naibii de reputatie, cand o sa o ai pe fata in brate o sa intelegi ce vreau sa spun.
Ai inceput cu stangul aceasta intrebare.
Mandru,reputatie si faptul ca acei colegi nu o cred de nasul tau imi da dreptul sa iti spun ca s-ar putea sa nu fii tu la inaltimea ei.
Oricum, sa trecem peste aceste amanunte si sa iti mai spun ca voi, tineretul din ziua de azi, aveti o fixatie cu aceasta friendzone.
Pai ori faci pe barbatul si-i spui ceea ce crezi ca simti, ori taci din gura si ramai in friendzone.
Din moment ce iti pasa atat de mult sa nu "iti strici reputatia", atunci las-o balta pentru ca nu ai face-o fericita. Sigur colegii ar scoate vorbe, ca asa sunt toti, tu te-ai despartii de ea si ea ar suferi din cauza ca esti un las.
Nimeni nu intelege femeile. Eu spun sa ii zici ce simti pentru ea. Ignora vorbele rele ale colegilor. Fa ceea ce iti doresti tu. Nu conteaza ce spun altii. Sunt doar invidiosi pe tine. Invit-o la mai multe intalniri si cand simti ca a venit momentul, spune-i ce simti.
Nu mai fiti asa de orgoliosi baieti, pe bune! Nu realizati nimic cu asta, din contra, pierdeti. Foarte mult. Orgoliul asta al vostru este prostesc. Vrei sa ti-o ia altul inainte si sa o vezi ca e fericita si ca vorbeste cu el si spune lucruri frumoase despre el si ce au facut. Sau sa inceapa sa lipseasca pentru ca se duce sa se intalneasca cu el? Daca intr-adevar o placi, ar trebui sa ii spui si sa uiti de orgoliul asta prostesc. Daca nu vrea, asta e viata, treci peste...ii ceri discretie ca sa nu se auda si in clasa. Vorbiti doar voi doi. Succes!
patrizia696 întreabă: