Ce draguttt, dar mai intai convinge-te ca si ea te place ca de obicei unele fete nu vor sa se cupleze cu un amic ca atunci cand s-ar desparti s-ar strica acea prietenie asa ca parerea mea este sa nu stricati o prietenie, poate ca ea va zice nu si atunci ce vei face gandeste-te din toate punctele de vedere...
1 - Cand placi o fata si esti prieten cu ea, ar trebui sa ii spui ce simti cu adevarat, exprima-ti sentimentele, nu-ti fie rusine. Normal ca nu iti strici prietenia cu fata respectiva, n-am inteles niciodata cand se spune ca m-am despartit de cineva dar am ramas prieteni. Cum naiba ati ramas prieteni daca v-ati despartit? Sa fi prieten cu cineva inseamna mult si include si iubire. Nu o sa iti strici nimic cu fata pe care o placi daca esti sincer cu ea. Tot timpul daca vei fi sincer te va place.
2 - ca sa dai funda e simplu, dupa ce iti raspunde cineva o sa iti dai seama, o sa fie o funda acolo.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Daca nu va fi reciproc voi strica toata prietenia
Pai e clar ca dupa ce nu o sa mai fiti iubiti nu o sa mai fiti nici prieteni. prietenia in dragoste se poate transforma dar invers nu! pai daca o placi cu adevarat ar trebui sa ii spui lucrul asta si vezi daca si ea te place.iar daca nu te place puteti ramane prieteni..incearca si o sa vezi! bafta
Daca-ti place si vrei sa fii cu ea atunci spune-i! nu se va intampla nimic si nu vei strica relatia de prietenie!
Decat sa astepti si s-o pierzi mai bine spune-i cat mai poti
patrizia696 întreabă: