anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna daca imi fac cont pe TPU platesc ceva...adica o sa imi vina mai mare factura la net sau totul e gratis. Iar daca o sa vreau pot sa imi sterg codul? Dar tot fara a plati nimic.Si vreau si detalii despre funditele care se dau...la ce ajuta ele?

5 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Daca iti faci cont pe TPU nu platesti nimic
Nu stiu daca iti poti sterge contul. dar in orice caz daca se poate nu e nevoie sa platesti.

Fundita o primesti atunci cand raspunsul tau la o intrebare este declarat de catre persoana care a pus intrebarea drept cel mai bun raspuns, sau cel mai detaliat, sau ceea ce cauta acea persoana etc.si fundita aduce puncte.citeste mai multe la rubrica "intrebari frecvente".

Sper ca te-am ajutat

| NinaY a răspuns:

E gratuit site'ul acesta.Nu te costa cu nimic mai mult.
Funditele iti aduc puncte. punctele cat mai multe te ajuta sa devii expert, ceea ce inseamna ca vei fi respectat si considerat un bun sfatuitor. Nu e ceva de castigat sau ceva.Eu una, de exemplu, dau raspunsuri si fundite la altii doar asa, pentru ca imi place sa ajut oamenii.Material nu te ajuta cu nimic. poate doar emotional!
Sper ca te'am ajutat si nu te'am bagat mai rau in ceata desi nu am vorbit prea concret!
pup :*

| madalinaaa89 a răspuns:

Nu, nu platesti nimicwinking totul este online, deci gratishee hee nu stiu sigur daca poti sa-ti stergi contul, dar cred ca poti daca intri sus la contact si vorbesti cu Raluca(cea care a infiintat site-ul sau ceva de genu')
Iar funditele te ajuta sa faci puncte si, poate, sa devii expert TPU.Cu cat ai mai multe funda cu atat mai binelaughing

Bye-Bye

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu te costa absolut nimic, iar contul ti-l poti sterge daca hotarasti lucrul acesta(prin mesaj la contact in care ceri sa-ti fie sters contul). Funditele sunt, de fapt, raspunsurile castigatoare. Un raspuns castigator valoreaza 100 de puncte(pe care le primeste cel a carui raspuns a fost declarat castigator).

| CodRiNitu a răspuns:

Nu platesti nimic daca iti faci Cont pe TPU! Este Freehappy

Nu cred ca merge sa stergi contulthinking!