| alecsandrabubz09 a întrebat:

daca nu mananc nimic dimineata dar pe la 12 mananc un mar sau alte fructe si cand vin de la scoala pe la 5 mananc un bol mare de cereale acel bol de cereale se 'acumuleaza' in corp? adica se pun mai multe calorii in corp? chiar daca sunt cereale integrale? dupa numai mananc decat cateva fructe dar am auzit ca daca nu mananc mai nimic in timpul zilei si daca mananc dupa amiaza se pun calorii mai multe e adevarat? nu mananc seara tarziu dar as vrea sa stiu daca conteaza ca mananc mai mult decat in timpul zilei.
Mersii

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Big mistake! micul dejun este cea mai importanta masa la cre poti manca ce doresti deoarece, fiind ocupata cu anumite activitati, pe parcursul zilei elimini energia nutritiva acumulata de dimineata, nu stiu daca vrei sa slabesti sau sa-ti mentii greutatea corporala dar o persoana activa are nevoie de cel putin 2200 de calorii pe zi, mai jos o sa ai un link unde o sa gasesti un tabel ce arata unele alimente si valaorea lor energetica, succes si sanatate!

| Andydaniel96 a răspuns:

Domisoara Alexandra te rog sa termini cu prostiile astea ca o sa ajungi anorexica. Mai bine lasa baieti si concentreazate pe altceva ca se vede ca nu e bine ce faci. pune mana si mananca ca un om normal