Nu neaparat puteau sa fie complimente stricte doar la felui lui de a fi si nimic altceva
Depinde de situatie...se poate sa ii placa sau doar sa se simta bine facandu-i complimente...
Nu neaparat...de cele mai multe ori da... dar poate fata respectiva chiar te admira sa zic asa si deaceia iti face complimente
Da, sau poate este doar amabila. Trebuie sa analizezi si celelalte semne inainte sa-ti dai seama exact.
In general da.Acum depinde si de ce complimente, si de felul in care ii le face, dar si cate ii face. O poate face doar in gluma, sa isi bata joc.Depinde.Sper ca te-am ajutat:*
Nu. Poate vrea sa fie amabila, sau chiar ii place o anumita parte a corpului, sau cum iti ta freza, sau cum iti sta imbracat cumva. Incearca sa nu tragi concluzii pripite.
Da, normal ca asa intelege ala.
Cu toate ca in zilele noastre merge asa tendinta, eu sunt contra. E o lege
nescrisa, care pluteste prin aer si n-ai cum s-o schimbi. Fetele sunt prea gingase si dragalase, pentru a face complimente baietilor, sau sa faca primul pas.nu,nu e ok...
Cu siguranta da,
Dar se intamplz si numai de simpatie cate odata... dar rar.
Tot ce trebuie este sa afli cat mai multe de la prietene ei
Crede-ma merge...
Funsitza?:*
Depinde de relatia intre cei doi.
Daca sunt niste prieteni foarte apropiati, iar fata ii face complimente baiatului, acesta nefiind singurul semn ca-l place, atunci da.
Sper ca te-am ajutat.
Mai mult ca sigur ca da.