anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca puteti sa o ajutati pe versioara mea ar fi bine.
Ea este prietena cu o fata care se tot lauda.
Tot zice ea ca are haine multe si bani si...
Miercuri i-a zis veisoarei mele ca si-a luat haine takko si zarra (bunicii ei i-au luat dar nu a spus).
Se tot lauda ca merge la mall si nu merge.
Interesant e ca patintii ei au luat bani cu imprumut de la parinti verisoarei mele(vreo 400 de euro, daca nu si mai mult).
Si se lauda mult.
Problema este: Cum ar putea verisoara mea sa ii dea replica, adica sa o faca sa cada prost(fara sa o jigneasca) si nici sa spuna despre bani luati cu imprumut fiindca are un suflet mare.
Si oricum verisoara mea are mai multe haine si se imbraca mai frumos ca si ea, dar asta nu conteaza.
Cel mai bun raspuns primeste o fundita maree
An Nou Fericit tuturor!

2 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

An nou fericit!
Pai, si ce daca se imbraca de la Takko? Si eu ma imbrac si nu ma laud. Spuine`i verisoarei tale sa spuna asa:
Dc te lauzi? Esti mandra de cum te`mbraci, nu? Ei, asa ii faci pe ceilalti sa se simta prost.Mai scade din laude, ca sunt altii mai bogati si mai bine imbracati, care au bun simt si nu se lauda.
Spune`i sa nu exagereze cu replicile. Daca ea tine asa de mult la cum se imbraca o sa-i scada o replica prea dura moralul atat de tare incat s`ar putea apuca de plans!
Mult noroc verisoarei talewinking

| Jeanine a răspuns:

P. S: Ne imbraca nici de la takko nici zarra.doar si-a luat acum(cred eu prima data) o pereche de blugi si geaca parca.
Numai se lauda ca merge la mall, si nu merge.
Nu prea are ea bani de mall, dar se lauda ca da si 2 milioane pe nu stiu ce obiect vestimentar.