| AlexandruExTreMe a întrebat:

Daca te bati cu cineva cu ce este mai bine sa dai? Cu piciorul cu pumnii sau cu capul si de ce?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Eu votez pentru picior, apoi pumn. Dacă există flexibilitatea necesară să dai un şut ca lumea cu piciorul într-o zonă mai sensibilă, nu mai e nevoie de nimic. Pumnul, cu toată forţa corpului, tot va mai avea nevoie de nişte ajutor laughing Iar ideea cu capul mi se pare cea mai nasoală. Degeaba e tare craniul, eu sincer n-aş avea nevoie de o comoţie, contuzie, sau alte traumatisme de genul, în schimbul unei lovituri de apărare sau atac.

4 răspunsuri:
| Andrei_Iascu_1998 a răspuns:

Pai cam toate au rolul lor... pumnul la fata adica la obraz piciorul da il lovesti la picioare si cu capul sa il ametesti un pic dar cu capul din cap in cap deci nu recomand... pumnii si picioarele de unde si pumni si picioare stii cum se spune iti dau pumni si picioare

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu e BINE sa daiwinking

| Smile2BHappy a răspuns:

In ordinea asta picior, cap, pumn. Piciorul este cel mai bun, mai ales daca joci fotbal.

| Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool a răspuns:

Daca e baiat ii dai un pumn in **** iar dupa ce se apleaca ii dai un genunchi in cap.Dar daca vrei sa-l omori dai un pumn in marul de la gat(trahee) fiindca o lovitura de numai 40kf (kilograme forta) ii va distruge complet caile de respiratie, si asta inseamna ca ai de mers la o alta inmormantare.