| Anna98Anna a întrebat:

Daca te epilezi pe picioare pentru prima data cu bicul ce se intampla? Creste parul mult mai mare? Cu ce as putea sa ma epilez?

6 răspunsuri:
| DaNaDoT a răspuns:

Dupa mine, cel mai bine e cu ceara. Si iti recomand la un salon profesionist. Eu prima data m-am facut cu benzi cu ceara la rece, si acum ma fac si cu bicul si regret. Parul nedorit s-a indesit si dureaza si foarte putin.

| zuzyy a răspuns:

Nu creste mai mare, creste mai des si mai repede ceea ce e si mai rau. Poti incerca cu ceara sau benzi depilatoare( dupa un timp creste mai rar si mai incet ), dar daca nu suporti durerea poti sa incerci crema depilatoare( nu doare, nu creste mai des, dar nu te tine mai mult de 2, 3 zile).Ar mai fi si alte metode, dar cum ai zis ca esti incepatoare...

Succes si sper ca te-am ajutat happy

| Glamglamorous a răspuns:

Te sfatuiesc ca pentru prima oara sa te faci cu crema! FUNDA?

| MikiiD a răspuns:

Biciul nu este ceva care...adica nu ai nevoie. Face parul mai urat si mai gros.Ai cateva metode:
1.Sa folosesti crema depilatoare(nu doare dar nu tine mult)eu asa fac deorece nu suport durereabig grin
2. Ceara sau benzi depilatoare(e buna dar foarte dureroasa)
3. Epilatorul(nu costa mult si e eficient)
Chiar daca prima data, iti recomad cu crema depilatoare.E prima data si trebuie ceva finut, care sa inlature tot parul. Apoi vei putea incerca una din celelalte metode.
Sper ca te-am ajutatbig grin
Funda te rog?

| mihaela9292 a răspuns:

Se va vedea cam urât în timp și va fi mult mai negru, mai gros și mai mare.Plus că trebuie să te epilezi mereu.Eu m-am epilat prima dată cu epilatorul și de atunci nu am mai avut nicio treabă. Dacă nu ai epilator te poți face cu ceară sau o soluție ar mai fi banda depilatoare.

| annnnonimm a răspuns:

Ai putea sa te epilezi cu ceara sau benzi, cu bicul se indeseste si se va face aspru... urat! :*